• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Εμένα πάντως αυτό που με θορυβεί στον νεοελληνικό "πολιτισμό" μας είναι κάτι τέτοια σχόλια:
vre pane -/-/-/ ..pou na se -/-/-/ 10 pakistanoi mesa se metro
na se -/-/- pakistanoi sto metro mexri na ksexrewsei i ellada
Νομιζω οτι αν πεθανει και το αναρτησεις θα παρει πιο πολλα like..ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ

Στην άποψη μιας νεο/ζα/βαθυ/...-πλουτης απαντάμε με μίσος γιατί μας λείπει η παιδεία να την αγνοήσουμε.

Και εγώ τώρα καλούμαι να ζήσω σε μια χώρα με εξαθλιωμένους απαίδευτους ούνους ή νεόπλουτους απαίδευτους καπιταλιστές :)

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η κορη μου μολις γυρισε απο γαμηλιο Ιταλια.Στη Ρωμη γυρισε το ποδι της ,πηγε στα επειγοντα και φευγοντας της ζητησαν 154 ευρο.Δεν δεχτηκαν μετρητα,οταν ειδαν οτι δεν προλαβαινε να βγαλει τραπεζιτικη επιταγη γιατι δεν εχει πιστωτικη,της ειπαν,ενταξει,δεν πειραζει,πηγαινε..τωρα ο πατερας της ανησυχει οτι θα ερθει εν ευθετω χρονω μια λυπητερη και θα τραβιομαστε.Ξερει κανεις αν πρεπει να παρει οτι χαρτια εχει και να τα παει στο ικα η ειναι υπερβολη?

panpan

Member
Σε μια παρόμοια περίπτωση σε μια πελάτισσα μου της είχα πει να βγάλει εκ των υστέρων
κάρτα ασφάλισης της Ε.Ε.από το ταμείο της την οποία την σκανάρισε και την έστειλε
στο νοσοκομείο (με μειλ)και απαλλάχτηκε από την πληρωμή.Βέβαια αυτό έγινε σε νοσοκομείο
της Ισπανίας αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνετε και στην Ιταλία το ίδιο.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
ευχαριστω πολυ,θα της το μεταβιβασω να το κανει,να χασει παντως κατι αποκλειεται..ας το κανει για παν ενδεχομενο1

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ακόμα πιο σημαντικό τον έκανε η στάση του ( και οι αποκαλύψεις του) απέναντι στο ντόπινγκ και -κυρίως- στο θέμα των Ολυμπιακών του 2004.
Είχε προβλέψει το μεγάλο φαγοπότι που θα ακολουθούσε...
Αντίο κι ευχαριστούμε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος