• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μα υπάρχουν "κοινοί θνητοί" οι οποίοι διαλέγουν να φορούν πουκάμισα με τα αρχικά τους στη μανσέτα? :shock:
Μόλις το παρατήρησα σε συνάδελφο.
Aν ειχε το ΕΑ και τον λεγαν Βαγγελη Αρβανιτακη απλα το εκλεψε απο την ελληνικη αστυνομια. Γαλαζοφερνε στο χρωμα?

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Aν ειχε το ΕΑ και τον λεγαν Βαγγελη Αρβανιτακη απλα το εκλεψε απο την ελληνικη αστυνομια. Γαλαζοφερνε στο χρωμα?
Kαι αν ειχε ΑΜ θα ηταν καμια ξεπεσμενη αυτου μεγαλειοτητα.Γαλαζοφερνε στο αιμα;:haha:

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εν τέλει το να προετοιμάζεις ταξίδι σε προορισμό που βρίθει πληροφοριών στο forum είναι πολύ πιο ψυχοβγάλτης από το να κάνεις το πρόγραμμά σου για περισσότερο "σπάνιους" προορισμούς!

Οι ιστορίες και οι πληροφορίες για Βουδαπέστη είναι απλά ανεξάντλητες! :D
Και για Βαρκελώνη το ίδιο! Πόνεσαν τα μάτια μου να διαβάζω και δεν τις πρόλαβα όλες!:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επειδή δεν έχω δει άλλον να το αναφέρει,ίσως γιατί είστε όλοι τόσο παρατηρητικοί όσο κι εγώ,αλλά γιατί ακόμα βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και χιονάνθρωπους 3 εβδομάδες πριν το Πάσχα;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επειδή δεν έχω δει άλλον να το αναφέρει,ίσως γιατί είστε όλοι τόσο παρατηρητικοί όσο κι εγώ,αλλά γιατί ακόμα βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και χιονάνθρωπους 3 εβδομάδες πριν το Πάσχα;
shift+reload (ή control+F5) στο browser σου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Thanks.
Πως έγινε αυτό (σε απλά ελληνικά);
edit: Κάτι με cache refresh βρήκα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories