XRISTOS71
Member
Σε Αγαπώ και το ξέρεις .....renata said:και που να δουν την δικη σου μανσέτα που ειναι κεντημενο το ..ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ!
Σε Αγαπώ και το ξέρεις .....renata said:και που να δουν την δικη σου μανσέτα που ειναι κεντημενο το ..ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ!
Aν ειχε το ΕΑ και τον λεγαν Βαγγελη Αρβανιτακη απλα το εκλεψε απο την ελληνικη αστυνομια. Γαλαζοφερνε στο χρωμα?Μα υπάρχουν "κοινοί θνητοί" οι οποίοι διαλέγουν να φορούν πουκάμισα με τα αρχικά τους στη μανσέτα?
Μόλις το παρατήρησα σε συνάδελφο.
Αμοιβαιο και παντοτινο!!Σε Αγαπώ και το ξέρεις .....
Kαι αν ειχε ΑΜ θα ηταν καμια ξεπεσμενη αυτου μεγαλειοτητα.Γαλαζοφερνε στο αιμα;Aν ειχε το ΕΑ και τον λεγαν Βαγγελη Αρβανιτακη απλα το εκλεψε απο την ελληνικη αστυνομια. Γαλαζοφερνε στο χρωμα?
Και για Βαρκελώνη το ίδιο! Πόνεσαν τα μάτια μου να διαβάζω και δεν τις πρόλαβα όλες!Εν τέλει το να προετοιμάζεις ταξίδι σε προορισμό που βρίθει πληροφοριών στο forum είναι πολύ πιο ψυχοβγάλτης από το να κάνεις το πρόγραμμά σου για περισσότερο "σπάνιους" προορισμούς!
Οι ιστορίες και οι πληροφορίες για Βουδαπέστη είναι απλά ανεξάντλητες!
Γιατι, τοσο πολυ δυσκολευεται να βρει;O κόσμος ψάχνει για μ@λ@κες...
shift+reload (ή control+F5) στο browser σου.Επειδή δεν έχω δει άλλον να το αναφέρει,ίσως γιατί είστε όλοι τόσο παρατηρητικοί όσο κι εγώ,αλλά γιατί ακόμα βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και χιονάνθρωπους 3 εβδομάδες πριν το Πάσχα;
Δυστυχώς όχιΓιατι, τοσο πολυ δυσκολευεται να βρει;