maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Δεν νομίζω πως αμφισβητήθηκε πουθενά ότι ήταν ψηφισμένη.
Επιτέλους, πότε θα ανακοινώσουν ακριβώς το πότε και που? Έχουμε να βγάλουμε και εισιτήρια... (για τη σοβαρότητα της Ελευθεροτυπίας που βάζει τις δηλώσεις του κάθε Λόατς - χωρίς καν να γράφει σωστά το όνομά του γνωστού σοσιαλιστή σκηνοθέτη - στο ίδιο άρθρο με την είδηση, δε μπορώ να κάνω σχόλιο. Η εφημερίδα πάει εμφανώς από το κακό στο χειρότερο).
Ξέρω τουλάχιστον 30 από αυτούς τους 120.000. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έφυγαν λόγω του μνημονίου, αλλά επειδή στη χώρα συνεχίζουν να μη διορθώνονται οι καταστάσεις που οδήγησαν σ' αυτό.
Στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αναφέρεσαι προφανώς.Ξέρω τουλάχιστον 30 από αυτούς τους 120.000. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έφυγαν λόγω του μνημονίου, αλλά επειδή στη χώρα συνεχίζουν να μη διορθώνονται οι καταστάσεις που οδήγησαν σ' αυτό.
Δεκτόν εν μέρει, αν και το μνημόνιο δεν αποτελεί λύση σε κανέναν απολύτως πρόβλημα τέτοιου είδους.Ξέρω τουλάχιστον 30 από αυτούς τους 120.000. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έφυγαν λόγω του μνημονίου, αλλά επειδή στη χώρα συνεχίζουν να μη διορθώνονται οι καταστάσεις που οδήγησαν σ' αυτό.