• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν νομίζω πως αμφισβητήθηκε πουθενά ότι ήταν ψηφισμένη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στην Αυστραλία πάντως, καθώς σήμερα πρώτη φορά είχα μια δουλειά στο προξενείο και πήγα εκεί, ελάχιστοι πρέπει να έρχονται με working visa. Μου είπαν ότι είμαι ο πρώτος που γνωρίζουν που έχει έρθει με αυτόν τον τρόπο, όλοι έρχονται είτε με student visa, είτε με τουριστική, είτε είναι γενημμένοι εδώ και επιστρέφουν.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επιτέλους, πότε θα ανακοινώσουν ακριβώς το πότε και που? Έχουμε να βγάλουμε και εισιτήρια... (για τη σοβαρότητα της Ελευθεροτυπίας που βάζει τις δηλώσεις του κάθε Λόατς - χωρίς καν να γράφει σωστά το όνομά του γνωστού σοσιαλιστή σκηνοθέτη - στο ίδιο άρθρο με την είδηση, δε μπορώ να κάνω σχόλιο. Η εφημερίδα πάει εμφανώς από το κακό στο χειρότερο).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ξέρω τουλάχιστον 30 από αυτούς τους 120.000. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έφυγαν λόγω του μνημονίου, αλλά επειδή στη χώρα συνεχίζουν να μη διορθώνονται οι καταστάσεις που οδήγησαν σ' αυτό.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τόσο λαοπρόβλητη και αγαπημένη,γιατί την κρατάνε σε κρυφή τοποθεσία άραγε;
Σε αντίθεση με τον μισητό δικτάτορα Τσάβες πάντα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξέρω τουλάχιστον 30 από αυτούς τους 120.000. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έφυγαν λόγω του μνημονίου, αλλά επειδή στη χώρα συνεχίζουν να μη διορθώνονται οι καταστάσεις που οδήγησαν σ' αυτό.
Στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αναφέρεσαι προφανώς.

GTS

Member
Δεκτόν εν μέρει, αν και το μνημόνιο δεν αποτελεί λύση σε κανέναν απολύτως πρόβλημα τέτοιου είδους.

Θα δεχτείς κι εσύ φαντάζομαι ότι το συντριπτικό ποσοστό των 120 χιλ. έφυγαν λόγω ακριβώς της κατάστασης που δημιούργησε το μνημόνιο. Μόνο και μόνο και γι'αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι η κατάσταση ήταν όπως έπρεπε (το αντίθετο), εδώ συμφωνούμε. Διαφωνούμε προφανώς στο ότι το μνημόνιο δεν είναι λύση για τίποτε, αντιθέτως διέλυσε μια χώρα, έριξε στο πηγάδι της ύφεσης τον ιδιωτικό τομέα, στη φτώχεια τους υπαλλήλους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δημιούργησε 1.5 εκ. άνεργους, το κράτος έχει ξεχαρβαλωθεί και ελπίδα για ανάκαμψη της οικονομίας έχετε μόνο εσύ κι ο Σαμαράς. Α ξέχασα, σύμφωνα με τον δεύτερο τουλάχιστον, από φθινόπωρο έρχεται η απογείωση...

Σύμφωνα βέβαια με το μνημόνιο, θα βγαίναμε το 2012 (ή το 2011 δε θυμάμαι) στις αγορές. Αν δεν ήταν για κλάμματα λόγω της τεράστιας δυστυχίας που αυτό έχει επιφέρει, θα ήταν μόνο για γέλια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος