• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όσο για το άλλο, εσύ και 10-100-1000 σαν και σένα κάθε άλλο παρά όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι. Και υπενθυμίζω ότι ΕΞΕΛΕΓΗ πρωθυπουργός 3 φορές στη χώρα της. Για την ακρίβεια, όσοι την καταριέστε 1) δε γεμίζετε ταξί
Οπως τα λες Yes, Margaret Thatcher is dead

ΥΓ Υπηρξε μια αναστατωση με το hashtag #nowthatchersdead αφου πολλοι νομιζαν αρχικα πως πεθανε η Cher και αρχισαν τα rip, αλλα στην πορεια καταλαβαν περι τινος προκειται και ανακουφιστηκαν.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ανάλογα παρτυ ειχαν στηθει και στο Καράκας.
οπουδήποτε οποιοσδηποτε χαιρεται με το θάνατο συνανθρωπου του γινεται χειρότερος κι από ζώο γιατι αυτα σεβονται τους ομοίους τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ευτυχώς κάποιοι δεν θεωρούμε την Thatcher όμοιά μας.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
άλλοι χαιρονταν ξαναλέω με τον καρκίνο του Τσάβεζ, άλλοι χαιρονται με το θανατο της Θατσερ. όλοι ειναι τα ιδια ζώα. οι ιδιοι υπάνθρωποι.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καταλάβαμε.Μας λες ζώα ρε παιδί μου.Φάε ένα macaron να γλυκαθείς.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καταλάβαμε.Μας λες ζώα ρε παιδί μου.Φάε ένα macaron να γλυκαθείς.
το τι θα φάω ειναι δικός μου λογαριασμός. όπως δικός σου το τι κανεις εσύ στην οικία σου και παραέξω. συνέχισε το παρτυ σου κι άσε εμένα ήσυχο όπως και την πολιτική από αυτο το θέμα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

GTS

Member
Πάντως, γεγονός παραμένει ότι η Θάτσερ κέρδισε 3 εκλογικές αναμετρήσεις. Και αυτό κάτι σημαίνει. Όπως επίσης και για τον Τσάβες κάτι σημαίνει που κέρδισε μια ντουζίνα (εκτός από τις εθνικές). Βέβαια ο ταβερ είπε ότι ο Τσάβες τις νόθευσε, αλλά στοιχεία δεν έδωσε ποτέ, να τα πάει και στον εισαγγελέα όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia