• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το βίντεο κλιπ να πούμε καλύτερα.
Ο τρόπος σκηνοθεσίας και μοντάζ ταίριαζε μόνο σε βιντεο κλιπ και όχι σε ντοκιμαντέρ. Ασε που είχε πολλές επαναλαμβανόμενες σκηνές, χωρίς λόγο. Και ο Αντώνης ήταν πολύ "λίγος".
Δεν το είδα δεν έχω άποψη, θα το δω όταν βρω χρόνο, πάντως την επόμενη μέρα πολύς κόσμος ήταν επηρεασμένος. Συμπαθής ή όχι ο Κανάκης την ανταπόκριση που στόχευε την βρήκε.

Εντύπωση μου κάνει πάντως που το βγάζεις σκάρτο, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Δεν το είδα δεν έχω άποψη, θα το δω όταν βρω χρόνο, πάντως την επόμενη μέρα πολύς κόσμος ήταν επηρεασμένος. Συμπαθής ή όχι ο Κανάκης την ανταπόκριση που στόχευε την βρήκε.

μια αποψη ακομα : Όταν σου δείχνουν τα αστέρια (Αφρική) κι εσύ κοιτάς το δάχτυλο (Κανάκη) | kamarinia.gr

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

Δεν το βγάζω σκάρτο. Απλά θεωρώ ότι δεν ήταν ντοκιμαντέρ. Με ενόχλησε αυτό ακριβώς που είπα πριν. Το βιντεοκλιπίστικο ύφος.

Ο Κανάκης παρόλα τα κολλήματα και τις ιδιαιτερότητές του δεν μου είναι αντιπαθής. Για το εγχείρημα αυτό μου φάνηκε "λίγη" η παρουσία του.

Παρόλα αυτά, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχει θεαματικότητα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που του έγινε η πρόταση. Αρα, αν έχεις μεγάλη θεαματικότητα, όλο και κάποιος παραπάνω θα ανταποκριθεί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάντως φίλη μου ανάδοχος εδώ και χρόνια μου είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να γνωρίσεις το παιδί κι ότι έχει γίνει. Τώρα τι ισχύει...
Εμενα μου το ειχαν αρνηθει τοτε. Τους το ειχα ζητησει και γραπτως και τηλεφωνικως ειτε να ερθει στην Ελλαδα με την οικογενεια του, ειτε να παει η μανα μου να το δει στο Βιετναμ. Η απαντηση που ελαβα ηταν αρνητικη γιατι θα επηρεαστει απο τα πλουτη του δυτικου πολιτισμου. Ισως να εχει λογικη η απαντηση και δεν εδωσα σημασια.

Τελοσπαντων, ο καθενας κανει οπως νομιζει. Γενικα δεν εμπιστευομαι καμια ΜΚΟ (Μπιζνες Καλα Οργανωμενες) και προτιμω αν θελω να δωσω βοηθεια να τη δωσω εκει που ξερω πως τα χρηματα θα πανε ολοκληρα στη βοηθεια.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων οταν περασουν απο τα χερια της χρηματα και γνωριζει πως δεν θα εχει ποινικες ευθυνες θα καταχραστει ενα μερος των χρηματων. Οσο πιο μεγαλο και πιο μακρυα και σε αοριστο σκοπο παει το ποσο τοσο μεγαλυτερη η καταχρηση. Και δεν καταχραζεται η κορη του Δρακουλα και οι υπολοιποι της παρεας;

Δεν το λεω εγω, η κοινη λογικη...

paefstra

Member
Θαύμα. Κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευρωπαϊκής χώρας εν έτει 2013.

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Ειναι απο ξυλο τριανταφυλλιας γι αυτο... Ε ρε μαλακια που υπαρχει στον κοσμο και μας κυβερνα...

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το Ιράν είναι πολύυυυυυυ πίσω

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Το βίντεο κλιπ να πούμε καλύτερα.
Ο τρόπος σκηνοθεσίας και μοντάζ ταίριαζε μόνο σε βιντεο κλιπ και όχι σε ντοκιμαντέρ. Ασε που είχε πολλές επαναλαμβανόμενες σκηνές, χωρίς λόγο. Και ο Αντώνης ήταν πολύ "λίγος".
Οντως τελειως βιντεο κλιπ το γυρισμα , με κουρασε πολυ ειδικά στην αρχή μεχρι να το συνηθίσω . Ο Κανακης μια χαρά τα εβγαλε πέρα , τι παραπανω να εκανε ο ανθρωπος ; Δεν ειναι και η ειδικοτητα του ....
κατα τα άλλα , ειμαι επιφυλακτικη να δωσω χρηματα σε τετοιες οργανώσεις ( Θεε μου συγχωρα με ) αλλά προτιμώ οπως ο Τριπακιας να δωσω κατευθειαν εκεί που κρινω οτι υπαρχει αναγκη ....

Otokodate

Member
Δεν το βγάζω σκάρτο. Απλά θεωρώ ότι δεν ήταν ντοκιμαντέρ. Με ενόχλησε αυτό ακριβώς που είπα πριν. Το βιντεοκλιπίστικο ύφος.

Ο Κανάκης παρόλα τα κολλήματα και τις ιδιαιτερότητές του δεν μου είναι αντιπαθής. Για το εγχείρημα αυτό μου φάνηκε "λίγη" η παρουσία του.

Παρόλα αυτά, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχει θεαματικότητα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που του έγινε η πρόταση. Αρα, αν έχεις μεγάλη θεαματικότητα, όλο και κάποιος παραπάνω θα ανταποκριθεί.
Επιτέλους, άνθρωπος που συμφωνεί μαζί μου για το "ντοκιμαντέρ" αυτό, γιατί τα έλεγα σε φίλους μου και έκαναν λες και ήταν ιερό το ντοκιμαντέρ - ένα ντοκιμαντέρ που δεν θα πρέπει να το βάζει κανείς στο στόμα του. :p

Ωχ θεουλ' μου! Πάνε να μας κάνουν Ρωσία του Πούτιν μου φαίνεται αλλιώς δεν την βγάζουν καθαρή οι ντόπιοι ολιγάρχες μας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic