• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Η Σε υποψιες με εβαζε και το γεγονος της απαγορευσης καθε αμεσης επικοινωνιας με το παιδι.
Πάντως φίλη μου ανάδοχος εδώ και χρόνια μου είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να γνωρίσεις το παιδί κι ότι έχει γίνει. Τώρα τι ισχύει...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θεϊκό άρθρο

OurLife.gr - Οι δημόσιοι υπάλληλοι ανά τον κόσμο και οι μισθοί τους!

Ιδίως η κυρία στη Σιβηρία, που δεν αποκαλύπτει το μισθό της, τον φαντάζομαι:

ΣΕΞ

Και φυσικά η υπάλληλος στην Υεμένη....classic!!!
Πρόκειται για τη βραβευμένη συλλογή φωτογραφιών του Jan Banning, που είχε εκτεθεί και στο τελευταίο Athens Photo Festival. Η συλλογή, φυσικά, δεν περιλαμβάνει μισθούς (κάποιους τους αναφέρει πληροφοριακά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της)...

GTS

Member
Πρόκειται για τη βραβευμένη συλλογή φωτογραφιών του Jan Banning, που είχε εκτεθεί και στο τελευταίο Athens Photo Festival. Η συλλογή, φυσικά, δεν περιλαμβάνει μισθούς (κάποιους τους αναφέρει πληροφοριακά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της)...
Πραγματικά φοβερές φωτογραφίες όμως!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε σεβαστο μελος αυτου του φορουμ ,το οποιο σηκωσε το τηλεφωνο και εγινε αναδοχη μητερα μεσω της Action aid .Φλερταρω και εγω με αυτη την ιδεα απο χτες .Ειναι μια σκεψη ,η οποια μου χτυπουσε την πορτα συχνα πυκνα ,αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα .
Να μοιραστω ομως μαζι σας την αγανακτηση μου ,ενθυμουμενη την αμφισβητηση-απαξιωση μιας γνωστης μου για τον αγωνα ολων αυτων των οργανωσεων.Ειχε πει χαρακτηριστικα :"τα λεφτα που στελνουν οι αναδοχοι γονεις αποκλειεται να πηγαινουν πραγματικα στα παιδια ,γιατι σε γνωστους μου αναδοχους γονεις αποστελλονταν για μια δεκαετια γραμματα με το ιδιο στυλ γραφης ..χωρις καμια εξελιξη λεξιλογικη,μορφωτικη ή συντακτικη ..οπως θα περιμενε καποιος απο ενα παιδι που μεγαλωνει και εξελισσεται λεκτικα και πνευματικα."
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που ελεγε ή οχι .Κατ εμε και 1 παιδι να μπορει να βοηθηθει απο αυτη την διαδικασια ..ειναι πολυ σημαντικο.
Αν σε βοηθήσει στην επιλογή σου, κοίτα τα οικονομικά στοιχεία της ActionAid... απ' τα €10,500,000 ετήσιων δωρεών κυρίως από ιδιώτες χαλάνε γύρω στα €2,500,000 για τα έξοδά τους (http://www.actionaid.gr/files/File/Downloads/actionaid_etisia_ekthesi_FINAL_MINI.pdf, σελ. 46)... σύμφωνα με το site τους έχουν προσωπικό 32 ατόμων.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αν σε βοηθήσει στην επιλογή σου, κοίτα τα οικονομικά στοιχεία της ActionAid... απ' τα €10,500,000 ετήσιων δωρεών κυρίως από ιδιώτες χαλάνε γύρω στα €2,500,000 για τα έξοδά τους (http://www.actionaid.gr/files/File/Downloads/actionaid_etisia_ekthesi_FINAL_MINI.pdf, σελ. 46)... σύμφωνα με το site τους έχουν προσωπικό 32 ατόμων.
Δεν είναι πολλά, το θέμα είναι αν είναι αληθινά!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά 2.5 εκατομμύρια ευρώ διοικητικά έξοδα (θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι πραγματικά) για μια οργάνωση 32 ατόμων που υποτίθεται ότι έχει σκοπό να βοηθήσει παιδιά της Αφρικής. Δηλ. τουλάχιστον το 25% των δωρεών δεν πάει εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να πάει.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά 2.5 εκατομμύρια ευρώ διοικητικά έξοδα (θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι πραγματικά) για μια οργάνωση 32 ατόμων που υποτίθεται ότι έχει σκοπό να βοηθήσει παιδιά της Αφρικής. Δηλ. τουλάχιστον το 25% των δωρεών δεν πάει εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να πάει.
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία (αν είναι αληθινά ξαναλέω) 8,100,000 τελικά φτάνουν στην Αφρική και το 1,300,000 από τα συνολικά έξοδα πάνε σε προωθητικές ενέργειες όπου μου φαίνεται λογικό να κοστίζουν. Πχ το ντοκιμαντέρ με τον Κανάκη θα κόστισε πολλά, ωστόσο την επόμενη μέρα (είπανε) σπάσανε τα τηλέφωνα στην ActionAid.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία (αν είναι αληθινά ξαναλέω) 8,100,000 τελικά φτάνουν στην Αφρική και το 1,300,000 από τα συνολικά έξοδα πάνε σε προωθητικές ενέργειες όπου μου φαίνεται λογικό να κοστίζουν. Πχ το ντοκιμαντέρ με τον Κανάκη θα κόστισε πολλά, ωστόσο την επόμενη μέρα (είπανε) σπάσανε τα τηλέφωνα στην ActionAid.
Το βίντεο κλιπ να πούμε καλύτερα.
Ο τρόπος σκηνοθεσίας και μοντάζ ταίριαζε μόνο σε βιντεο κλιπ και όχι σε ντοκιμαντέρ. Ασε που είχε πολλές επαναλαμβανόμενες σκηνές, χωρίς λόγο. Και ο Αντώνης ήταν πολύ "λίγος".

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic