• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε σεβαστο μελος αυτου του φορουμ ,το οποιο σηκωσε το τηλεφωνο και εγινε αναδοχη μητερα μεσω της Action aid .Φλερταρω και εγω με αυτη την ιδεα απο χτες .Ειναι μια σκεψη ,η οποια μου χτυπουσε την πορτα συχνα πυκνα ,αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα .
Να μοιραστω ομως μαζι σας την αγανακτηση μου ,ενθυμουμενη την αμφισβητηση-απαξιωση μιας γνωστης μου για τον αγωνα ολων αυτων των οργανωσεων.Ειχε πει χαρακτηριστικα :"τα λεφτα που στελνουν οι αναδοχοι γονεις αποκλειεται να πηγαινουν πραγματικα στα παιδια ,γιατι σε γνωστους μου αναδοχους γονεις αποστελλονταν για μια δεκαετια γραμματα με το ιδιο στυλ γραφης ..χωρις καμια εξελιξη λεξιλογικη,μορφωτικη ή συντακτικη ..οπως θα περιμενε καποιος απο ενα παιδι που μεγαλωνει και εξελισσεται λεκτικα και πνευματικα."
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που ελεγε ή οχι .Κατ εμε και 1 παιδι να μπορει να βοηθηθει απο αυτη την διαδικασια ..ειναι πολυ σημαντικο.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εγω ζω διπλα,ευτυχως δεν ειχα βγει βολτα,περναω παντα απο μπροστα.Ακομα εξω γινεται χαμος..ειμαστε τελειως αποκλεισμενοι..

karfitsa

Member
Εγω ζω διπλα,ευτυχως δεν ειχα βγει βολτα,περναω παντα απο μπροστα.Ακομα εξω γινεται χαμος..ειμαστε τελειως αποκλεισμενοι..
Να δουμε,πως θα μας στολισουν τα ξενα καναλια....και,βεβαια,να δουμε αν θα εχει επιπτωσεις στον τουρισμο...φανταστειτε,βομβα,διπλα στην Ακροπολη..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ευκαιρια ψαχνουνε,θα λυσσαξουνε..ας το θαψουμε κι εμεις λιγο..αντε που παμε να σηκωσουμε κεφαλι,ψυχη δεν θα παταει..

panpan

Member

karfitsa

Member
Μπα,δεν θαβεται...το reuter ηταν εκει,πρωτο και καλυτερο...και προσπαθουσε να παρει καμμια συνεντευξη.
Τωρα το ειδα panpan...μεχρι το πρωι,ολοι θα το πουν..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
μαλιστα..τωρα σωθηκαμε..οχι οτι δεν ηταν σοβαρο,κουνηθηκε ολο το σπιτι,αλλα ενταξει,δεν ηταν για να παθει κανεις τιποτα..ειχαν διωξει τον κοσμο απο πριν.

varioAthens

Member
Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε σεβαστο μελος αυτου του φορουμ ,το οποιο σηκωσε το τηλεφωνο και εγινε αναδοχη μητερα μεσω της Action aid .Φλερταρω και εγω με αυτη την ιδεα απο χτες .Ειναι μια σκεψη ,η οποια μου χτυπουσε την πορτα συχνα πυκνα ,αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα .
Να μοιραστω ομως μαζι σας την αγανακτηση μου ,ενθυμουμενη την αμφισβητηση-απαξιωση μιας γνωστης μου για τον αγωνα ολων αυτων των οργανωσεων.Ειχε πει χαρακτηριστικα :"τα λεφτα που στελνουν οι αναδοχοι γονεις αποκλειεται να πηγαινουν πραγματικα στα παιδια ,γιατι σε γνωστους μου αναδοχους γονεις αποστελλονταν για μια δεκαετια γραμματα με το ιδιο στυλ γραφης ..χωρις καμια εξελιξη λεξιλογικη,μορφωτικη ή συντακτικη ..οπως θα περιμενε καποιος απο ενα παιδι που μεγαλωνει και εξελισσεται λεκτικα και πνευματικα."
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που ελεγε ή οχι .Κατ εμε και 1 παιδι να μπορει να βοηθηθει απο αυτη την διαδικασια ..ειναι πολυ σημαντικο.
Eπειδη το εχω ψαξει αρκετα, το θεμα της φιλανθρωπιας-Αφρικη ειναι λιγο "πονεμενη ιστορια"... καταρχην πολλες απο τις μεγαλοκυριες της ελλαδος που ασχολουνται με το θεμα το κανουν για ξεπλυμα χρηματος... περα απο αυτο οντως υπαρχει σοβαροτατη πιθανοτητα να μην φθανουν ποτε τα λεφτα που δινει καποιος στα παιδια της Αφρικης... αυτο απο συζητηση που ειχα στην Κενυα τοσο με ντοπιους οσο και με καποιους αμερικανους που βρισκονταν σε ανθρωπιστικη αποστολη...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η Μητερα μου ηταν αναδοχος σε ενα κοριτσακι στην Ασια. Αυτο που λες με τα γραμματα μου ειχε κανει κι εμενα εντυπωσει αλλα το απεδιδα στους μεταφραστες που εκαναν την μεταφραση απο την τοπικη γλωσσα στα αγγλικα. Σε υποψιες με εβαζε και το γεγονος της απαγορευσης καθε αμεσης επικοινωνιας με το παιδι.

Μετα το θανατος η πιεση απο την action aid για συνεχιση της αναδοχης εγινε τοσο ασφυκτικη που καθολου δεν θυμιζε φιλανθρωπικη οργανωση. Περισσοτερο εμοιαζε με εισπρακτικη εταιρια που ζητα τη δοση του δανειου. Κι ενω ειχαμε αποφασισει πως θα συνεχισουμε το προγραμμα (απλα λογω θανατου δεν στειλαμε χρηματα για 2 μηνες) τελικα μετα την πιεση αποφασισαμε να εγκαταλειψουμε.

Πιστευω πως ναι μεν γινονται καποια εργα υποδομης αλλα πολλα απο τα χρηματα τρωγονται. Δεν μπορω να πιστεψω πως ενω ολη η οικογενεια Μητσοτακη ζει εις βαρος του ελληνικου λαου με παρανομιες και κλεψιες, η παριζιανα κορη του επιτιμου ειναι αγια και δεν βουτα το δαχτυλο στο μελι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic