fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ετερον εκατερονΑν την έβγαζα εγώ θα με έλεγες μισογύνη.
Ετερον εκατερονΑν την έβγαζα εγώ θα με έλεγες μισογύνη.
Να δουμε,πως θα μας στολισουν τα ξενα καναλια....και,βεβαια,να δουμε αν θα εχει επιπτωσεις στον τουρισμο...φανταστειτε,βομβα,διπλα στην Ακροπολη..Εγω ζω διπλα,ευτυχως δεν ειχα βγει βολτα,περναω παντα απο μπροστα.Ακομα εξω γινεται χαμος..ειμαστε τελειως αποκλεισμενοι..
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Θέμα στη Liberation η έκρηξη βόμβας στο σπίτι Τσάκου - ΕλλάδαΝα δουμε,πως θα μας στολισουν τα ξενα καναλια....και,βεβαια,να δουμε αν θα εχει επιπτωσεις στον τουρισμο...φανταστειτε,βομβα,διπλα στην Ακροπολη..
Eπειδη το εχω ψαξει αρκετα, το θεμα της φιλανθρωπιας-Αφρικη ειναι λιγο "πονεμενη ιστορια"... καταρχην πολλες απο τις μεγαλοκυριες της ελλαδος που ασχολουνται με το θεμα το κανουν για ξεπλυμα χρηματος... περα απο αυτο οντως υπαρχει σοβαροτατη πιθανοτητα να μην φθανουν ποτε τα λεφτα που δινει καποιος στα παιδια της Αφρικης... αυτο απο συζητηση που ειχα στην Κενυα τοσο με ντοπιους οσο και με καποιους αμερικανους που βρισκονταν σε ανθρωπιστικη αποστολη...Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε σεβαστο μελος αυτου του φορουμ ,το οποιο σηκωσε το τηλεφωνο και εγινε αναδοχη μητερα μεσω της Action aid .Φλερταρω και εγω με αυτη την ιδεα απο χτες .Ειναι μια σκεψη ,η οποια μου χτυπουσε την πορτα συχνα πυκνα ,αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα .
Να μοιραστω ομως μαζι σας την αγανακτηση μου ,ενθυμουμενη την αμφισβητηση-απαξιωση μιας γνωστης μου για τον αγωνα ολων αυτων των οργανωσεων.Ειχε πει χαρακτηριστικα :"τα λεφτα που στελνουν οι αναδοχοι γονεις αποκλειεται να πηγαινουν πραγματικα στα παιδια ,γιατι σε γνωστους μου αναδοχους γονεις αποστελλονταν για μια δεκαετια γραμματα με το ιδιο στυλ γραφης ..χωρις καμια εξελιξη λεξιλογικη,μορφωτικη ή συντακτικη ..οπως θα περιμενε καποιος απο ενα παιδι που μεγαλωνει και εξελισσεται λεκτικα και πνευματικα."
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που ελεγε ή οχι .Κατ εμε και 1 παιδι να μπορει να βοηθηθει απο αυτη την διαδικασια ..ειναι πολυ σημαντικο.
Η Μητερα μου ηταν αναδοχος σε ενα κοριτσακι στην Ασια. Αυτο που λες με τα γραμματα μου ειχε κανει κι εμενα εντυπωσει αλλα το απεδιδα στους μεταφραστες που εκαναν την μεταφραση απο την τοπικη γλωσσα στα αγγλικα. Σε υποψιες με εβαζε και το γεγονος της απαγορευσης καθε αμεσης επικοινωνιας με το παιδι.Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε σεβαστο μελος αυτου του φορουμ ,το οποιο σηκωσε το τηλεφωνο και εγινε αναδοχη μητερα μεσω της Action aid .Φλερταρω και εγω με αυτη την ιδεα απο χτες .Ειναι μια σκεψη ,η οποια μου χτυπουσε την πορτα συχνα πυκνα ,αλλα δεν το εχω τολμησει ακομα .
Να μοιραστω ομως μαζι σας την αγανακτηση μου ,ενθυμουμενη την αμφισβητηση-απαξιωση μιας γνωστης μου για τον αγωνα ολων αυτων των οργανωσεων.Ειχε πει χαρακτηριστικα :"τα λεφτα που στελνουν οι αναδοχοι γονεις αποκλειεται να πηγαινουν πραγματικα στα παιδια ,γιατι σε γνωστους μου αναδοχους γονεις αποστελλονταν για μια δεκαετια γραμματα με το ιδιο στυλ γραφης ..χωρις καμια εξελιξη λεξιλογικη,μορφωτικη ή συντακτικη ..οπως θα περιμενε καποιος απο ενα παιδι που μεγαλωνει και εξελισσεται λεκτικα και πνευματικα."
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που ελεγε ή οχι .Κατ εμε και 1 παιδι να μπορει να βοηθηθει απο αυτη την διαδικασια ..ειναι πολυ σημαντικο.