coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
Δεν ειναι ετσι πρασινο οπως φαινεται στις φωτογραφιες, αλλα αν το πετυχεις χωρις πολυ κοσμο, ειναι οντως ομορφο το Alberobello.
Το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να πάω την άνοιξη αλλά δεν θα πάω τελικά .
Το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να πάω την άνοιξη αλλά δεν θα πάω τελικά .
Θα ανεβασω φωτο εδω μιας και θα ειμαι εκει μεσα μαιουΤο σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να πάω την άνοιξη αλλά δεν θα πάω τελικά .
τα 28Ε πηγαινε-ελα τωρα δε σ' αρεσαν...κ το Alberobello διπλα..Italitsa said:Ελα μαζι τελος Ιουνιου που (αν δε δινω εξετασεις) θα παω... Καραβάτη μεχρι Bari κατα 99% ομως πρεπει να σε ενημερώσω.....:roll:
Και βεβαια να βαλεις αλλά να ξέρεις ότι μου άρεσαν κ τα 28 ευρώ...καπου αλλου στραβωσε το πραγμα....εγω ημουν μεσα....τα 28Ε πηγαινε-ελα τωρα δε σ' αρεσαν...κ το Alberobello διπλα..
να βαλω φωτο στο φεις να σκασεις?...
Μόνο κλάμα και πόνο μου φέρνουν αυτές οι εικόνες.
Θα δίνεις εξετάσεις ρε, μη κάνεις τσάμπα σχέδια!!!Ελα μαζι τελος Ιουνιου που (αν δε δινω εξετασεις) θα παω... Καραβάτη μεχρι Bari κατα 99% ομως πρεπει να σε ενημερώσω.....:roll:
Να βάλεις, να βάλεις να ζηλέψουμε.....Θα ανεβασω φωτο εδω μιας και θα ειμαι εκει μεσα μαιου
Ναι, ναι βάλε να σκάσει....τα 28Ε πηγαινε-ελα τωρα δε σ' αρεσαν...κ το Alberobello διπλα..
να βαλω φωτο στο φεις να σκασεις?...
Δεν θα πάτε τελικά :roll: :roll:;;;Και βεβαια να βαλεις αλλά να ξέρεις ότι μου άρεσαν κ τα 28 ευρώ...καπου αλλου στραβωσε το πραγμα....εγω ημουν μεσα....
Πόσες διανυχτερεύσεις θα κάνεις εκεί;