• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πολλές δηλώσεις κάνει τελευταία και μάλλον θα πρέπει να τον τσεκάρω τον άλλο μήνα. Ακούς Σπύρο? :haha:
Αν σου πει κάτι για Wapping ή για Hammersmith, κάντο. Αν σου πει για κρέπες στο Camden, είναι ακόμη ο παλιός Σπύρος.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Προσπάθεια τηλεφωνικής συνεννόησης με υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και spelling για να σημειώσει τη διεύθυνση e-mail.

Επαναλαμβάνει τα γράμματα: "εσ, όπως το σίγμα τελικό". "πι, όπως το ρο το ελληνικό". :xmas_eek: Τα αλφα, τα γιώτα και τα έψιλον, ήταν τα εύκολα της υπόθεσης.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
O Jamie νομίζω ότι αγνοεί την παραπάνω Χιλιανή συνταγή. Για την ακρίβεια και σε ελληνικά sites που έψαξα, το βρήκα μόνο σε εκείνο του Ριζοσπάστη!!

Καθώς οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί λοιπόν (άσε να δούμε πως θα τα καταφέρω με το Παστέλ) λέω να επεκταθώ και προς Υεμένη, Ερυθραία, Σοκότρα. Νομίζω ότι προλαβαίνω σε ένα μήνα να προετοιμαστώ

Τα καλά της Αγγλίας, μπορείς να αναζητήσεις και να βρεις τα πιο κουλά υλικά του κόσμου

taver, μάλλον προς surray quays το κόβω το γαστριμαργικό ραντεβού μας

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν σου πει κάτι για Wapping ή για Hammersmith, κάντο. Αν σου πει για κρέπες στο Camden, είναι ακόμη ο παλιός Σπύρος.
Κρέπες στο Camden; :shock: Εγώ μόνο σε "βρώμικα" πηγαίνω! :bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εεεε όχι και bagels στην Αγγλία, όταν έχεις δοκιμάσει τα σιμίτια! Στο Shoreditch πάμε για pho είπαμε!
Άμα σε λέω ..... Μετα τη μπύρα είναι ότι πρεπει
Πες taver , παιδι μου !!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εεεε όχι και bagels στην Αγγλία, όταν έχεις δοκιμάσει τα σιμίτια! Στο Shoreditch πάμε για pho είπαμε!
Ε, ναι, είναι και θέμα ωραρίου. Tα συγκεκριμένα bagels ξεκινάνε όταν οι Pho έχουν ήδη σταματήσει να σερβίρονται.... (Στη Brick lane είναι τα bagels).

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Προσπάθεια τηλεφωνικής συνεννόησης με υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και spelling για να σημειώσει τη διεύθυνση e-mail.

Επαναλαμβάνει τα γράμματα: "εσ, όπως το σίγμα τελικό". "πι, όπως το ρο το ελληνικό". :xmas_eek: Τα αλφα, τα γιώτα και τα έψιλον, ήταν τα εύκολα της υπόθεσης.
Σου έχω και καλύτερο σι (c) το μισοφέγγαρο και το τζι (g) όμικρον με ποδαράκι...:xmas_rolleyes:

Και κάτι άσχετο...επιτέλους νομίζω οτι απέκτησα κι ένα υγιή εθισμό...rafting!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
το τζι (g) όμικρον με ποδαράκι...:xmas_rolleyes:
Και με το q που θα μπορούσε να είναι και αυτό όμικρον με ποδαράκι, τί γίνεται?
'Η μήπως αυτό είναι ανάποδο ρο ? :xmas_mrgreen:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος