babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Last edited by a moderator:
Βρε τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το forum...
over OUR dead bodies !
εντω μεταξυ το μονο ονομα μαγαζιου που εχω ακουσει απο σενα ειναι ιταλικο...μιλανεζικο για την ακριβεια..θα μου πεις αν δεν φας ιταλικο τι θα φας?πακιντιαν,αιθιοπικα κλπ?η ψαροτσιπς?ψαροσουπα δεν το συζητω,μονο στη Ρωμη τρωω.ευαγγελια said:over OUR dead bodies !
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει σε Ιταλικο , μονο στο Bar Italia και αυτο γιατι κλεινει στις 5 το πρωι και ειναι κοντα στα ξυδια .... ( για ενα καφεδακι βρε αδερφε )
Αν η δημοσίευση είχε τα ποσά (αντί για τα ονόματα), δε θα είχαμε τέτοιες απορίες.Un million είναι λίγα ή πολλά?
αν σας πω οτι πρωτη φορα τα ακουω...τι ειναι αυτα τα scone?
για κεικ κ quick bread διαβαζω, αλλα βλεπω στη φωτο...για δωστε λιγο τα φωτα σας, τι βλεπουμε εδω?
Καθυστερημένα γιατί έλειπα! Έπινα ένα early drink Ή να το πω early aperitivo για να χαρείς..(fun fact: το γλωσσάρι βγάζει λάθος το aperitivo και με ρωτάει: μήπως θέλετε να γράψετε peritonitis?)φυρι φυρι με παει για μπαν..τι ριπορτ...
πας μη Ελλην (κ Ιταλός..)...
λοιπον κεικ ειναι αυτα τα σκον? καταλαβα καλα? και τα τρωνε μονο στο τσαι? μα δεν τρωνε μπισκοτοειδή κατασκευάσματα? οσο ζεις και διαβαζεις φορουμ μαθαινεις..και εχω παει και 3 φορες πριν στο Λονδινο..απαραδεκτος...