mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
Αυτό θα ήταν και το μόνο θετικό...να αποφεύγαμε το βάρβαρο σπορ λόγω κακοκαιρίας...
Ναι ρε.Αφού κυκλοφορώ incognito από το πολύ το famous.
Ναι ναιΈλα βρε.Είναι μέρος κι αυτό των αξιοθέατων....
το άβαταρ σου είναι η πλώρη του Βασίλισσα Φρειδερίκη που σχίζει το Β. Ατλαντικό? βλέπω καλά?Απίστευτο κράξιμο από Λουκά στο νέο Υπουργό!
Ασε βρε Νεντι γιατι ειδα κατι σημερα κ δεν μπορω να το πιστεψω..εβαλα καιρο Καρδαμυλης και εβγαλε Μ.Σαββατο βροχες και Κυριακη Πασχα 3 το μεσημερι καταιγιδα .
Εγω ειχα βαλει ο,τι μαγιο ,σαγιοναρα και ψαθα υπηρχε μεσα στη βαλιτσα ...
Με την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα φέτος, θα είναι το επόμενο που μας ετοιμάζουν. Οργανωμένα, πολιτισμένα πράγματα. Όχι να πηδάμε όπως λάχει απ' τα παράθυρα .
Μωρε εχεις δικιο , αλλα δυστυχως δε μπορω να ειμαι αντικειμενικη με τη συγκεκριμενη χωρα.....Τη λατρευωΠαντως αλλιως την περιμενα και αλλιως ειναι.
Εντονες αντιθεσεις.
Αλλα εκεινο που θεωρω περιεργο ειναι πως γινεται να κυκλοφορουν μεσα στα μεσα μεταφορας στρατιωτες με τα οπλα αγκαλια.
Δεν θελει πολυ να επυρσοκροτησει το οπλο.
Αγκαλια διπλα στο καθισμα του λεωφορειου.Δυο γεμιστηρες,η μια κανονικα μεσα η αλλη απο διπλα,με ενα τεραστιο σαντουιτς στο χερι και η κανη του οπλου να με κοιταει!!
Τελειωνει το σαντουιτς,και που βαζει ο αθεοφοβος το χαρτι?Αναμεσα στη σκανδαλη!!
Μου κοπηκε η χολη.Λεω αυτο ηταν.
Περιεργα πραγματα.