KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
άμα παθω καρδιακό θα φταίει η ομαδα μου !!
άμα παθω καρδιακό θα φταίει η ομαδα μου !!
Κι εγώ βρε ΚΙΚΙ μου στο όριο το γλύτωσα....πλησιάζω και τα πρώτα -άντα και θερίζουν τα εμφράγματα.... άσε που τόσο αλκοόλ και τσιγάρο που χρειάστηκα έφτασα πιο κοντά στον Άγιο Πέτρο....όμως στο τέλος ξεσήκωσα όλο το Κερατσίνι (λέγε με γαβροφωλιά) στο πόδι και πολύ το χάρηκα....άμα παθω καρδιακό θα φταίει η ομαδα μου !!
ασε Κυριακή πήρα ενα κιλό κατα τη διαρκεια , οταν αγχωνομαι τρωω και τσακισα μισό κιλό παγωτοΚι εγώ βρε ΚΙΚΙ μου στο όριο το γλύτωσα....πλησιάζω και τα πρώτα -άντα και θερίζουν τα εμφράγματα.... άσε που τόσο αλκοόλ και τσιγάρο που χρειάστηκα έφτασα πιο κοντά στον Άγιο Πέτρο....όμως στο τέλος ξεσήκωσα όλο το Κερατσίνι (λέγε με γαβροφωλιά) στο πόδι και πολύ το χάρηκα....
πωπω....αυτό ήταν όντως χοντράδα.... άρα να μη λέω τίποτα για τα δικά μου τα ρεμάλια που δεν θυσίασαν το σαββατιάτικο ύπνο τους για να πάρουν τον κ... τους και να πάνε να στηθούν στην ουρά για εισιτήρια..ειχα και νεύρα το γυιο μου γιατι βρήκε εισιτηριο και ήταν μεσα, ενώ οταν αρχισα να φωναζω μου είπε ότι ξεχασε να βρει και για μένα
ποπω χθες τη μελετουσα !!! Σλουρπ !!Ομελέτα με άγρια σπαράγγια..!!
"Έγραψε" η μαμά..