• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
επισης σκεψου οτι η αγαπημενη φιλη της Nedelja θα ανεβει πιο συντομα θεσσαλονικη οποτε ειναι πιο πιθανο να σε κερασω εγω παρα αυτος ο δολοπλοκος απο πανω :bleh:
Ο κύβος ερρίφθη. Ο GTS δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας γκεμπελικός λασπολόγος.

manelaki

Member
Παμε να φυγουμε απ'τη βροχερη Αθηνα!!!

Αυτη η φωτογραφια τα λεει ολα νομιζω... ειναι θεες οι γυναικες!

chrisbd

Member
Παμε να φυγουμε απ'τη βροχερη Αθηνα!!!

Αυτη η φωτογραφια τα λεει ολα νομιζω... ειναι θεες οι γυναικες!

Βλέπω και κάποιους τύπους που κολυμπούν υποβρύχια, τάχα κάνουν τις πέτρες, για τις πάρουν μάτι....:D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ο κύβος ερρίφθη. Ο GTS δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας γκεμπελικός λασπολόγος.
Βαλιτσούλα το έσωσες στο νήμα....:clap::clap::clap:
Και επειδή όντως είμαι μικρό κορίτσι...(δε θέλω σχόλια...) η πρεσβυωπία είναι ακόμα πολύ μακριά....άλλοι χωρίς γυαλικό δε βλέπουν την τύφλα τους....:D

Ψαράκι εύγε...όταν με λασπολογούν εν ώρα απουσίας μου με στηρίζεις...η δίλιτρη Jelen σου κατοχυρώνεται...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καθε φορα που ανοιγω σαιτ αγγελιων ριχνω τρελη διασκεδαση, ειδικα οι απαιτησεις των εργοδοτων......να μαστε καλα γελασαμε και σημερα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εννοείς αυτό που θέλουν να έχεις τρελές σπουδές, 5-7 χρόνια προϋπηρεσία και έως 30 το πολύ;

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Εννοείς αυτό που θέλουν να έχεις τρελές σπουδές, 5-7 χρόνια προϋπηρεσία και έως 30 το πολύ;
Αυτη ειναι η μια περιπτωση

υπαρχουν και αυτες οι αγγελιες που θελουν να εχεις τρελες σπουδες, γνωσεις ασχετες μεταξυ τους, απο γραφιστικη εως οικονομικα , δεκα και πανω χρονια προυπηρεσιας και χωρις υποχρεωσεις, ταυτοχρονα να ξερεις excel, να φτιαχνεις σαιτ, να οδηγεις , να φτιαχνεις καφε, να εχεις εμπειρια στις πωλησεις , να εισαι γυναικα και εμφανισιμη!!!!

ασε αυτο με την ηλικια, συνηθως λενε 27....εδω το 30 ισα που το προλαβαινω

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σωστός αλλά επειδή είμαι από τα άτομα που συνήθως μου λένε ευχαριστώ δεν το εμπέδωσα....:haha::haha::haha: το nema na cemu όμως ναι....:D
Όσο για το κυριούλα θα κάνω οτι δεν το είδα και θα θεωρήσω οτι εκ παραδρομής τσεκούρεψες το όνομα μου...:D

Ευαγγελία περιμένουμε εντυπώσεις....:clap:

Και καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...

(και ναι οι Σέρβοι είναι ωραία παιδιά ψηλά και γεροδεμένα...άντε και οι Σέρβες καλές είναι...)

"Αντε και οι Σερβες καλες ειναι;" Αυτο εχεις να πεις μονο;;;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πολύ θα'θελα να είχε την όρεξη να πατήσει κάποιος μια μήνυση ξεγυρισμένη σ'αυτούς τους τύπους που ζητάνε μόνο γυναίκες ή μόνο άντρες για μια δουλειά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.746
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G