Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Και τι κλασσικό... όλη μέρα σταγόνα και ο Δίας αποφασίζει να γ#$%%^ λίγο πριν φύγω από τη δουλειά....
Πέστα Χρυσόστομη....λες να έρθει με τις πρώτες ψαλμωδίες της Μ. Εβδομάδας? Δεν θα αντέξουμε ως τότε....νισάφι πια με τη μουντάδα, έχω ασπρίσει από την έλλειψη ήλιουτι σκατοκαιρος ειναι αυτος, ποτε θα ερθει η ανοιξη, βαρεθηκα
το γκριζάρισμα του τριχωτού της κεφαλής ουδεμία σχέση έχει με την έλλειψη ηλίου....έχω ασπρίσει από την έλλειψη ήλιου
εγω ειμαι πιο αισιοδοξη, παω ραφτινγκ το αλλο σκ.....δε θα τη γλιτωσω τη πνευμονια αν δε γινει κατι εγκαιραΠέστα Χρυσόστομη....λες να έρθει με τις πρώτες ψαλμωδίες της Μ. Εβδομάδας? Δεν θα αντέξουμε ως τότε....νισάφι πια με τη μουντάδα, έχω ασπρίσει από την έλλειψη ήλιου
το γκριζάρισμα του τριχωτού της κεφαλής ουδεμία σχέση έχει με την έλλειψη ηλίου....
ανεβαινω σαλονικα τη δευτερα, πιθανοΠάντως εδώ στο Βορρά έχουμε άνοιξη! Φροντίστε να μας στείλετε καμιά νεροποντή, ε
Πεστα ψαράκι να τα ακούνε οι χειμωνικοί, αμάν όχι άλλη βροχή, όχι άλλο κρύο!τι σκατοκαιρος ειναι αυτος, ποτε θα ερθει η ανοιξη, βαρεθηκα
Θα ξέρω που να ρίξω τις ευθύνες λοιπόν...αν και...διορθώστε με...η Nedelja δεν είπαμε ότι είναι ο γκαντέμης;ανεβαινω σαλονικα τη δευτερα, πιθανο
Ευχαριστώ, θα περιμένωΈχεις ένα κέρασμα όταν και άμα ανέβω Θεσσαλονίκη βαλιτσούλα
Κάποιες δε βλέπουν καλά από κοντά, η πρεσβυωπία έχει κάνει την εμφάνισή της Ποιος λέει γκαντέμω τη μητσοτάκαινα δε ξέρω, πρόκειται για αίσχος..
επισης σκεψου οτι η αγαπημενη φιλη της Nedelja θα ανεβει πιο συντομα θεσσαλονικη οποτε ειναι πιο πιθανο να σε κερασω εγω παρα αυτος ο δολοπλοκος απο πανωΕυχαριστώ, θα περιμένω
Αλλά επειδή η nedelja πρέπει να είναι μικρό κορίτσι και συνεπώς δε με συμφέρουν εμένα (που είμαι σίγουρα μεγαλύτερή της) αυτά τα σχόλια περί πρεσβυωπίας, φρόντισε το κέρασμα να είναι μεγάλο (φαι)