The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Και τι κλασσικό... όλη μέρα σταγόνα και ο Δίας αποφασίζει να γ#$%%^ λίγο πριν φύγω από τη δουλειά....:mad::mad::mad:

GTS

Member
τι σκατοκαιρος ειναι αυτος, ποτε θα ερθει η ανοιξη, βαρεθηκα
Πέστα Χρυσόστομη....λες να έρθει με τις πρώτες ψαλμωδίες της Μ. Εβδομάδας? Δεν θα αντέξουμε ως τότε....νισάφι πια με τη μουντάδα, έχω ασπρίσει από την έλλειψη ήλιου :D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Πέστα Χρυσόστομη....λες να έρθει με τις πρώτες ψαλμωδίες της Μ. Εβδομάδας? Δεν θα αντέξουμε ως τότε....νισάφι πια με τη μουντάδα, έχω ασπρίσει από την έλλειψη ήλιου :D
εγω ειμαι πιο αισιοδοξη, παω ραφτινγκ το αλλο σκ.....δε θα τη γλιτωσω τη πνευμονια αν δε γινει κατι εγκαιρα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάντως εδώ στο Βορρά έχουμε άνοιξη! :) Φροντίστε να μας στείλετε καμιά νεροποντή, ε

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
τι σκατοκαιρος ειναι αυτος, ποτε θα ερθει η ανοιξη, βαρεθηκα
Πεστα ψαράκι να τα ακούνε οι χειμωνικοί, αμάν όχι άλλη βροχή, όχι άλλο κρύο!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ανεβαινω σαλονικα τη δευτερα, πιθανο
Θα ξέρω που να ρίξω τις ευθύνες λοιπόν...αν και...διορθώστε με...η Nedelja δεν είπαμε ότι είναι ο γκαντέμης; :bleh:

ΥΓ. με πληρώνει ο GTS

GTS

Member
Έχεις ένα κέρασμα όταν και άμα ανέβω Θεσσαλονίκη βαλιτσούλα :bleh:
Κάποιες δε βλέπουν καλά από κοντά, η πρεσβυωπία έχει κάνει την εμφάνισή της :haha: Ποιος λέει γκαντέμω τη μητσοτάκαινα δε ξέρω, πρόκειται για αίσχος..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχεις ένα κέρασμα όταν και άμα ανέβω Θεσσαλονίκη βαλιτσούλα :bleh:
Κάποιες δε βλέπουν καλά από κοντά, η πρεσβυωπία έχει κάνει την εμφάνισή της :haha: Ποιος λέει γκαντέμω τη μητσοτάκαινα δε ξέρω, πρόκειται για αίσχος..
Ευχαριστώ, θα περιμένω :haha:
Αλλά επειδή η nedelja πρέπει να είναι μικρό κορίτσι και συνεπώς δε με συμφέρουν εμένα (που είμαι σίγουρα μεγαλύτερή της) αυτά τα σχόλια περί πρεσβυωπίας, φρόντισε το κέρασμα να είναι μεγάλο (φαι)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ευχαριστώ, θα περιμένω :haha:
Αλλά επειδή η nedelja πρέπει να είναι μικρό κορίτσι και συνεπώς δε με συμφέρουν εμένα (που είμαι σίγουρα μεγαλύτερή της) αυτά τα σχόλια περί πρεσβυωπίας, φρόντισε το κέρασμα να είναι μεγάλο (φαι)
επισης σκεψου οτι η αγαπημενη φιλη της Nedelja θα ανεβει πιο συντομα θεσσαλονικη οποτε ειναι πιο πιθανο να σε κερασω εγω παρα αυτος ο δολοπλοκος απο πανω :bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips