Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Οχι! Ή σε κουβέρτα ή σε καρέκλα, μόνο! :xmas_cheesygrin:Δεν κυκλοφορει τιποτα σε Alitalia?
Οχι! Ή σε κουβέρτα ή σε καρέκλα, μόνο! :xmas_cheesygrin:Δεν κυκλοφορει τιποτα σε Alitalia?
Εγώ την έχω εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια. Υπάρχει μια βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικής κουβέρτας στη Λήμνο (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) που λέγεται DREAM. Εγώ αυτήν έχω και την απολαμβάνω:xmas_lol: Ξαπλώνεις και νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο:xmas_cheesygrin:ααα σκεφτομαι να την παρω και γω ..... την κουβερτα
Την εχετε εεε? Βρε λες? Ειναι ωραια να εισαι ζεστα στο κρεββατι τον χειμωνα!
Αξιζει δηλαδη εε:xmas_biggrin::xmas_biggrin:
ΨαχνωωωωωωωωωωωωωωωωωωΕγώ την έχω εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια. Υπάρχει μια βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικής κουβέρτας στη Λήμνο (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) που λέγεται DREAM. Εγώ αυτήν έχω και την απολαμβάνω:xmas_lol: Ξαπλώνεις και νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο:xmas_cheesygrin:
ευαγγελία, καλή μου, πρέπει σύντομα ν' αρχίσεις τα ταξίδια προς ανατολάς και τροπικούς. Θ' αναθεωρήσεις αρκετά από τα φετίχ σου. :xmas_wink:(στον παραδεισο εισαι μονο αν α)βρισκεσαι στην ΝΥ β) Κοιμασαι στο Gershwin hotel και γ) παιρνεις το πρωινο σου ή οτι αλλο στο Birch :xmas_redface::xmas_redface:
Να το πεις σε καποιους που πανε και κλεινουν σε χαλια ημερομηνιες και δε μπορω να ακολουθησω γκρρρρρρρρρρρρρρρρευαγγελία, καλή μου, πρέπει σύντομα ν' αρχίσεις τα ταξίδια προς ανατολάς και τροπικούς. Θ' αναθεωρήσεις αρκετά από τα φετίχ σου. :xmas_wink:
Ναι...ειναι ζεσταααα...ααα σκεφτομαι να την παρω και γω ..... την κουβερτα
Την εχετε εεε? Βρε λες? Ειναι ωραια να εισαι ζεστα στο κρεββατι τον χειμωνα!
Αξιζει δηλαδη εε:xmas_biggrin::xmas_biggrin:
Μη πάθουμε καμία ηλεκτροπληξία εεεεεΝαι...ειναι ζεσταααα...
20 εουρος lidl.
Κυκλοφορούν κάτι salatini που μου ξεμειναν απο εχθες... :xmas_mrgreen:Δεν κυκλοφορει τιποτα σε Alitalia?
its all about style...τα salatini δεν ειναι τευτονικες αηδιες..ειναι taralli de sora Mariangela..Κυκλοφορούν κάτι salatini που μου ξεμειναν απο εχθες... :xmas_mrgreen:
Καλά η κουβερτούλα τα σπάει...!! (Και τα salatini επίσης!! )its all about style...τα salatini δεν ειναι τευτονικες αηδιες..ειναι taralli de sora Mariangela..
κ οι δικες μας κουβερτες ειναι φιρματες Frette, όχι made in Guangzhou...