• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
γιατι εχουμε εμεις? παλια στολη του στρατου. και κανεις δε μιλησε για χιονοδρομικά. ορειβασια με τις κατσικες μας κανουμε.

απαπα...αγριεμενο καυτο χειμωνα προβλεπω..παω για ξυλα στο τζακι..
Ποσο παλια ειναι η στολη?:xmas_cool::xmas_cool:

manelaki

Member
γιατι εχουμε εμεις? παλια στολη του στρατου. και κανεις δε μιλησε για χιονοδρομικά. ορειβασια με τις κατσικες μας κανουμε.

απαπα...αγριεμενο καυτο χειμωνα προβλεπω..παω για ξυλα στο τζακι..
Μα που ζεις τελοσπαντων; Οταν βρεχει στην Αθηνα εσυ εχεις ηλιο και οταν εχει ηλιο εδω εκει χιονιζει και εχεις αναμμενο τζακι!! :xmas_biggrin:

Αυτα τα φατσουλινια με τα γιορτινα τους δε μπορω να τα συνηθισω...
Μονο σ'εμενα τιποτα δε θυμιζει Χριστουγεννα φετος;;; Ακομα και τα χριστουγγενιατικα που βλεπω μου κακοφαινονται.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μονο σ'εμενα τιποτα δε θυμιζει Χριστουγεννα φετος;;; Ακομα και τα χριστουγγενιατικα που βλεπω μου κακοφαινονται.
Όχι είμαστε κι άλλοι,και μπόλικοι μάλιστα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τα Χριστουγεννα είναι πρωτα απ' όλα μεσα μας και όχι στην πλατεια Συνταγματος. στόλισες το δεντρο σου? εβαλες τη φατνη σου? ή μουρτζουφλιασες κι εσυ?:xmas_lol:
τρελλαινομαι για τα ανθρωπακια! θα τα βαζω συνεχεια..

manelaki

Member
τα Χριστουγεννα είναι πρωτα απ' όλα μεσα μας και όχι στην πλατεια Συνταγματος. στόλισες το δεντρο σου? εβαλες τη φατνη σου? ή μουρτζουφλιασες κι εσυ?:xmas_lol:
τρελλαινομαι για τα ανθρωπακια! θα τα βαζω συνεχεια..
Στολισα αμε... μαλλον δεν εχω την καταλληλη διαθεση.Γενικα μου αρεσουν τα χριστουγεννα. Αλλα φετος ενω θελω να τα χαρω δε με προκαλουν...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στολισα αμε... μαλλον δεν εχω την καταλληλη διαθεση....
γι αυτο ειμαστε εδω..εκανες το advent ημερολογιό σου? ή μαλλον...στο εκαναν? προλαβαινουν πες τους...να σου ανεβει και η διάθεση..:xmas_wink:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk