tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Προς τι η εκπληξη;
Καλα η χουντα ακομα να στρωσει ασφαλτο στο σπιτι σαςΚαλημερα
ειναι καλή μέρα γιατι μου στρωνουν με αμμοχαλικο ενα κομματι δρομου κοντα στο σπίτι μου που ήταν χάλια
Καλα φιλε εχεις γραψει μιλαμε.Αυτόν εδώ τον ψήφισαν άνθρωποι που κυκλοφορούν γύρω μας. (από το 2:35 και μετά)
Καλα η χουντα ακομα να στρωσει ασφαλτο στο σπιτι σας
Ειδες ο ΓΑΠ κι ο Σαχλαμαρας. Και μετα εχεις παραπονα, σα δεν ντρεπεσαι!
Ασφαλτος ; Τι είναι αυτο ; τα 2.5 χλμ πριν το σπιτι ειναι τσιμεντο και αυτό το εριξαν περυσι , πριν ήταν χωματοδρομος . Οποτε το αμμοχαλικο μας φαινεται κάτι μαγικο , σε σχεση με το χώμα
Ειδες ο ΓΑΠ κι ο Σαχλαμαρας. Και μετα εχεις παραπονα, σα δεν ντρεπεσαι!
Φετος ηταν η καλη χρονια (εδω λενε πως καθε 8 χρονια περιπου ειναι καλη χρονια). Μαζεψα περιπου 2 τονους που θα δωσουν γυρω στα 400 κιλα λαδι (καπου στα 430 λιτρα). Μεθαυριο θα τις πατησω αλλα η αναλογια ειναι 1:5.Οι ελιές πως πήγαν εφετος , ηταν η χρονιά τους ;
Απο πόσο ηλθαν ;
Μια χαρά , αντε με το καλό και του χρόνου !Φετος ηταν η καλη χρονια (εδω λενε πως καθε 8 χρονια περιπου ειναι καλη χρονια). Μαζεψα περιπου 2 τονους που θα δωσουν γυρω στα 400 κιλα λαδι (καπου στα 430 λιτρα). Μεθαυριο θα τις πατησω αλλα η αναλογια ειναι 1:5.
Από το στούντιο ακούγεται αυτό ρε,όχι ότι θα μου φαινόταν παράξενο να το λέει κάποιος συνάδελφός του.Και καποιος απο το βαθος λεει πεστα!!!
Ναι?Από το στούντιο ακούγεται αυτό ρε,όχι ότι θα μου φαινόταν παράξενο να το λέει κάποιος συνάδελφός του.