ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Υπάρχει σε ολες τις ποζεςΚαλώς μας ήρθατε παιδάκιαααααα!!!
Ευαγγελία, αυτό που λέγαμε....ελπίζω να υπάρχει μπόλικο υλικό!!
Υπάρχει σε ολες τις ποζεςΚαλώς μας ήρθατε παιδάκιαααααα!!!
Ευαγγελία, αυτό που λέγαμε....ελπίζω να υπάρχει μπόλικο υλικό!!
Τέλεια...!!Υπάρχει σε ολες τις ποζες
Μου κόβονται τα γόνατα με τις φωτογραφίες νεκρών παιδιών από πόλεμο, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται. Αυτό δε σημαίνει όμως κι ότι φταίει μόνο η μια πλευρά. Σε ένα πόλεμο, συνήθως φταίνε και οι 2.Δεν τις ανεβάζω γιατί είναι εξαιρετικά σκληρές,αλλά μου έχουν κοπεί τα γόνατα με τις φωτογραφίες νεκρών παιδιών από τη Γάζα τις τελευταίες μέρες.
Συγγνώμη που σας χάλασα την ωραία μέρα αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο.
το θεμα δεν θα επρεπε να συζητειται καν. απλα με τις φωτο χρειαζεται προσοχη, ισως να κυκλοφορουν αρκετες πλαστες που χρησιμοποιηθηκαν κι στη Συρια. ονειδος των κτηνων που παιζουν με την ανθρωπινη δυστυχια.maltakias said:Δεν τις ανεβάζω γιατί είναι εξαιρετικά σκληρές,αλλά μου έχουν κοπεί τα γόνατα με τις φωτογραφίες νεκρών παιδιών από τη Γάζα τις τελευταίες μέρες.
Μου το εξηγείς λιγάκι αυτό;το θεμα δεν θα επρεπε να συζητειται κανhttp://bambinipalestinesi.blogspot.it/?m=1
δεν βλεπω το λογο να κυκλοφορουν φωτο της ανθρωπινης δυστυχιας. πλαστες η οχι,ειναι σιγουρο οτι θυματα υπαρχουν εκατερωθεν. και το ανθρωπινο αιμα εχει το ιδιο χρωμα. το θεμα που πρεπει να συζητειται ειναι πως κ ποτε θα σταματησουν οι εχθροπραξιες.maltakias said:Μου το εξηγείς λιγάκι αυτό;
Σχεδον καθημερινα πεθαινουν παιδια απο παρομοιες καταστασεις. Γιατι θα επρεπε να χαλασει ειδικα η σημερινη μας μερα; Ο ανθρωπος ως κτητικο ον εχει το χαρισμα να χαλαει η μερα του μονο οταν κατι του λειπει. Αυτο οσο σκληρο κι αν ακουγεται μπορουμε να το ξεπερασουμε ολοι μας αμεσα.Δεν τις ανεβάζω γιατί είναι εξαιρετικά σκληρές,αλλά μου έχουν κοπεί τα γόνατα με τις φωτογραφίες νεκρών παιδιών από τη Γάζα τις τελευταίες μέρες.
η πολιτικη των ανθρωπων δεν γινεται με φωτογραφιες νεκρων παιδιων. οτι χρωματος κ ειδους να ειναι. αυτο ειπα δεν συζητειται.maltakias said:Μου αρέσουν οι ίσες αποστάσεις που κρατάς σε μια εντελώς άνιση κατάσταση.