babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
δυστυχώς το βιντεακι δεν το βλεπω,
Last edited by a moderator:
δυστυχώς το βιντεακι δεν το βλεπω,
Και τι σ' εμποδίζει να τους αφήσεις και να την κάνεις για το Camden? (το passage εννοώ)ε ρε μανια με τα Harrods !
Αυτα βλεπει ο Σπυρος μετα και με λεει τουριστακι ! ΜΟΥ βγαζεις κακο ονομα!
Εγώ. πανω από το πτωμα μου. πρωτα στα Χαροντς κ μετά όπου ναναι.Και τι σ' εμποδίζει να την κάνεις για το Camden? (το passage εννοώ)
έτσι σωστός ο Samion !!!!!!!!!!!!Εγώ. πανω από το πτωμα μου. πρωτα στα Χαροντς κ μετά όπου ναναι.
Το εχω βαρεθει και αυτο !!! Αλλου θελω να παω πιο βρωμικα , πιο ξοφλέΚαι τι σ' εμποδίζει να τους αφήσεις και να την κάνεις για το Camden? (το passage εννοώ)
Θεε μου ! Ενταξει θα παμε , θα πιουμε και το τσαι μας , θα ψωνιΣΟΥΜΕ και μετα προσεξε γιατι η συνεχεια θα ειναι πολυ underground και φυσικα αρκετα μακρυα απο το KnightsbridgeΕγώ. πανω από το πτωμα μου. πρωτα στα Χαροντς κ μετά όπου ναναι.
Τι να σου κάνω? Δε θά'σαι Παρασκευή ξημερώματα, να σου πω πού...Το εχω βαρεθει και αυτο !!! Αλλου θελω να παω πιο βρωμικα , πιο ξοφλέ
ριξτε ενα μπαν στην κυρια για το αριστερο κομματι της φωτο
Eγω δεν εχω προλαβει να το βαρεθω γι'αυτο το ονειρευομαιΠαλι ??? Ποσες φορες πια?? Κατι σε εκτος εχει κανεις να προτεινει?
Σε αντεργκραουντ
Ναι αυτη τη φορα θα αφησω τις πλατφορμες μου στην Αθηνα και θα παω στο Λοντον με τα creepersEγω δεν εχω προλαβει να το βαρεθω γι'αυτο το ονειρευομαι
Σ'εχει κουρασει το glamorous ε;