The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή :)

Μια και λέτε για όσκαρ και δεν έχω δει το the Artist, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Είναι όντως εξαιρετική ταινία και θα άξιζε το όσκαρ ακόμα κι αν γυριζόταν το 1920; Ή αν γυριζόταν τότε θα ήταν απλώς μια οκ ταινία; Θέλω να τη δω γιατί αναρωτιέμαι μήπως η κύρια αιτία για το όσκαρ ήταν ότι είναι μια ταινία εκτός εποχής

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Και επίσης, να πω για μια ακόμα φορά ότι ενώ λατρεύω τα όσκαρ, αυτή η κατηγοριοποίηση σε "ταινίες" και "ξενόγλωσσες ταινίες" είναι τόσο μα τόσο αστεία..

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πυρετος-Αποκριά-Εξεταστικη ... Το τριπτυχο της επιτυχιας ...!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Περαστικά σου orestcrete :( Αν σε παρηγορεί κι εγώ μέσα δουλεύοντας είμαι...και ο taver στο γραφείο του νομίζω..Μπορούμε να προσποιηθούμε ότι έχουμε και πυρετό για support ;)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή :)

Μια και λέτε για όσκαρ και δεν έχω δει το the Artist, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Είναι όντως εξαιρετική ταινία και θα άξιζε το όσκαρ ακόμα κι αν γυριζόταν το 1920; Ή αν γυριζόταν τότε θα ήταν απλώς μια οκ ταινία; Θέλω να τη δω γιατί αναρωτιέμαι μήπως η κύρια αιτία για το όσκαρ ήταν ότι είναι μια ταινία εκτός εποχής
για μένα μια μαλακία και μισή ήταν, ένα πυροτέχνημα, και τίποτα παραπάνω.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ευχαριστω βαλιτσουλα :D :D Σημερα ειμαι καλυτερα,αλλα το 3μερο μου το χαλασε για τα καλα ... Και εσυ καλη υπομονη εκει στην δουλεια :)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για εμένα πρόκειται απλά για μια πολύ συμπαθητική, γλυκιά ταινιούλα και nothing more, αν και μου άρεσε πολύ η ερμηνεία του πρωταγωνιστή.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ναι ο πρωταγωνιστής ήτο το κάτι άλλο ...
Επιτέλους άκουσαμε και την φωνή του στην απονομή

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τι εγινε παιδια; Ουτε καληνυχτες, ουτε καλημερες σημερα; Ολα καλα η να ανησυχησω;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391