GTS
Member
Κοντομάνικο ναι. Αθήνα. Need say more?Κοντομάνικο;;;;
Καλό μήνα! Βροχερά και με κρύο μας πάει εδώ πάνω πάντως!
Κοντομάνικο ναι. Αθήνα. Need say more?Κοντομάνικο;;;;
Καλό μήνα! Βροχερά και με κρύο μας πάει εδώ πάνω πάντως!
Είναι πολύ συγκινητικό, έχεις δίκιοΚρίμα που δεν σχολιάζεται το πόσο εύστοχο και συγκινητικό είναι το video. Το 'χω απορία, προβάλλεται άραγε και στα ΜΜΕ ή μόνο διαδικτυακά το παρακολουθεί κανείς;
Συμφορουμίστα GTP εννοείται πως είμαι άσχετος με το θέμα γι' αυτό και ρώτησα.Γιατι, ειπε οτι αυτος μονο κατεχει τη γνωση? Για το north666 ειπε οτι δεν γνωριζει τα συναφη. Εκτος αν για σενα taver o north666 ειναι ο κοσμος ολος
Όχι τι να πεις...Τα λέει όλα η σιωπήΚοντομάνικο ναι. Αθήνα. Need say more?
Δεν είναι κακό. Κι εγώ είμαι άσχετος με τον αναρχισμό.Συμφορουμίστα GTP εννοείται πως είμαι άσχετος με το θέμα γι' αυτό και ρώτησα.
Εμείς μυξοκλαίμε όταν ο υδράργυργος πέσει κάτω από 10oC, ποιο χιόνι λεςΌχι τι να πεις...Τα λέει όλα η σιωπή
(μην αρχίσετε να μυξοκλαίτε με το πρώτο χιόνι και μας το παίζετε αποκλεισμένοι όμως)
Εμείς μυξοκλαίμε όταν ο υδράργυργος πέσει κάτω από 10oC, ποιο χιόνι λες
Ουτε κατα διάνοια,εγω ειμαι ομορφότερος.Νομίζω είδα και τον panpan κάπου στο videoclip
Στο Νet φυσικα και δεν εχω αυτο το password.Αυτο το εχω στην ζωη μου.panpan, μιας και το θυμήθηκα, με καλή διάθεση και χιούμορ πάντα, κοίτα να αλλάξεις password
Τότε είσαι μια χαράΣτο Νet φυσικα και δεν εχω αυτο το password.Αυτο το εχω στην ζωη μου.