• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

manelaki

Member
Manelaki, απο εκεινη τη μερα που εβαλες αυτη την κομματαρα στο φεις μου εχει κολλησει τρελα!!!
Manelaki τραγουδάρα όντως! Τώρα μου κόλλησε κι εμένα!
Πολυ χαιρομαι που σας κολλησε κι εσας! Η μουσικη ειδικα ειναι καταπληκτικη. :cool:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε συ, ευαγγελία, έτσι όπως τη δείχνει η αφίσα κατάντησε η Ρώμη? Έχω να τη δω απ' τον περασμένο αιώνα! :bleh:

Αυτή, δηλαδή, είναι η πρόταση του ιταλικού οργανισμού τουρισμού? Πικνίκ με φρούτα και νερό? Στο χώμα? Α, ρε άτιμη κρίση, που μας κατάντησες... Να τρώμε το γρασίδι!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε συ, ευαγγελία, έτσι όπως τη δείχνει η αφίσα κατάντησε η Ρώμη? Έχω να τη δω απ' τον περασμένο αιώνα! :bleh:

Αυτή, δηλαδή, είναι η πρόταση του ιταλικού οργανισμού τουρισμού? Πικνίκ με φρούτα και νερό? Στο χώμα? Α, ρε άτιμη κρίση, που μας κατάντησες... Να τρώμε το γρασίδι!
Κοιτα να δεις τωρα που εφυγε απο το προσκηνιο ο Μπερλουσκονι η χωρα ακολουθει το δρομο της αρετης και της σοφιας.... :bleh:
Εχουν πεσει οι τονοι , πανε τα παρτυ μπουνγκα μπουνγκα ,πανε τα σκανδαλα με ανηλικες .....:haha::haha:
Τωρα παιρνουν τα tramezzini και τα πανινι τους και καθονται στα παρκα αναπολωντας τις παλιες καλες εποχες.
Αυτη δεν ειναι καλυτερη φωτο?

Οσοι θελετε να κανετε dolce vita στο παρκο ακολουθηστε τις παρακατω συμβουλες
Organizzare il picnic perfetto | Occasioni speciali - Pianetadonna.it

( οριστε μηπως πρεπει να με προσλαβει το υπουργειο ιταλικου τουρισμου?)

chrisbd

Member
Τώρα αυτή είναι αμμουδιά;; ....στην Όστια είναι η σε καμιά ελληνική παραλία;;..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα αυτή είναι αμμουδιά;; ....στην Όστια είναι η σε καμιά ελληνική παραλία;;..
Έχει θάλασσα η Ρώμη? :shock:
Δηλαδή, σα να λέμε, "ελάτε στην Αθήνα" και να δείχνουμε φωτο από Ραφήνα? :bleh:

chrisbd

Member
Μου θύμισες το έχει η Αγγλία Καλαμάτα;;
Ε αυτή η Όστια που είναι σαν επίνειο της Ρώμης τρόπον τινα...
Γιατί αν είναι παραλία στο βάθος της φωτό απο θα μπορούσε να είναι;;

chrisbd

Member

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πέτρος Γαϊτάνος: Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής!

Κεραυνός εν αιθρία απο έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη..(καλά όχι ακριβώς εν αιθρία με την κατάσταση της χώρας σ' αυτά τα χάλια)...
το τι έχει γραφτεί σαν σχόλιο στο διαδίκτυο δεν λέγεται ..
Γιατί καλέ κεραυνός.. μήπως τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους για τη σωτηρία της ψυχής του;;; για τη σωτηρία της τσέπης του το έκανε...:)
Πάντως κάποια σχόλια είναι πολύ cult...:D

chrisbd

Member
Γιατί καλέ κεραυνός.. μήπως τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους για τη σωτηρία της ψυχής του;;; για τη σωτηρία της τσέπης του το έκανε...:)
όχι γι΄αυτό, απλά δεν θυμάμαι να έχει προκαλέσει ποτέ και ίσως επειδή δεν ακουγόταν το όνομά του στη πιάτσα πέταξε και αυτός μια μα@@κία..Η έμμεση διαφήμιση που λέμε ...η αφού δεν πουλάω ίσως με λυπηθούν οι ΧΑγίτες..
Ήθελε πολύ να σπάσει κεφάλια μαυρων που πουλάνε cd του...
Η πλάκα είναι ότι δεν πουλάει ούτε και με τα cd που πουλάνε οι μαύροι ...Ρε συ δεν βλέπεις τι γίνετε με τα torrent...που ζεις .

skoumpi

Member
εεε γι' αυτό θέλει το παιδί να τους δείρει.... γιατί ούτε ένα cd του δεν κάθονται να αντιγράψουν και να πουλήσουν οι αλήτες!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.