• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Την προηγούμενη βδομάδα επί 2-3 μέρες κάθε φορά που έμπαινα στο φόρουμ είχα 666 αδιάβαστα... όσα και να διάβαζα μετά από μερικές ώρες ήταν πάλι 666.

Μήπως το σύμπαν προσπαθεί να σου πει κάτι;; :bleh::haha:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
:shock: Καλά, πώς τα καταφέρνεις να δουλεύεις και να διαβάζεις ταυτόχρονα;
Μεταξύ μας, πολύ εύκολα!! Μια η προνομιακή θέση που έχω στον χώρο, απ'την οποία κανείς δε μπορεί να δει την οθόνη μου, μια που η δουλειά έχει πέσει πολύυυυυ, συν και την ανεκτικοτητα της προισταμενης μου, ε, βρίσκω τρόπους να περνάω ευχάριστα και δημιουργικά το οκταωράκι μου!! :bleh: Και πως τσαντίζομαι όταν ξαφνικά πλακώνει δουλειά και μου κόβει καμια ιστορία στη μέση, δεν υπάρχει!! Τους κοιτάζω όλους με μίσος!! :haha:

jimp

Member
Επαναφεροντας την χθεσινη κουβεντα για τις τριχες,φτανοντας σημερα στη δουλεια βλεπω φιλο και συναδελφο με μαλλι χρωματος κομοδινι ή οπως στο καλο το λεει η ευαγγελια και να μου λεει οτι ξεκιναει μια περιοδος πειραματισμου με τον εαυτο του...

Τι σου ειναι η ζωη,τη μια μερα τα ιδαβαζεις και επειτα απο μερικες ωρες εμφανιζονται μπροστα σου...

chrisbd

Member
Αφού πατήσεις το ''σημείωσε τα φόρουμ ως διαβασμένα'' μετά πατάς πάνω που λέει "δεν έχετε αδιάβαστα μηνήματα και μετα πατάς το "εδώ" και βγαίνει λιστα με τα διαβασμένα που ξεκινά απο το νεότερο μήνυμα που περιέχει και τα σοσιαλ οπότε πατάς που και που ανανέωση και ότι είναι μπόλντ και σε ενδιαφέρει το διαβάζεις....

----------------

Το 666 μπορεί να είναι και αδιάβαστα μηνύματα εκτός απο τον διάολο του travelstories...:D:D

manelaki

Member
Την προηγούμενη βδομάδα επί 2-3 μέρες κάθε φορά που έμπαινα στο φόρουμ είχα 666 αδιάβαστα... όσα και να διάβαζα μετά από μερικές ώρες ήταν πάλι 666.
μαλλον εφταιγε το θρησκευτικο off topic... Ευτυχως εκλεισε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.:bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μήπως το forum νομίζει πως μπαίνει ο North666?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επαναφεροντας την χθεσινη κουβεντα για τις τριχες,φτανοντας σημερα στη δουλεια βλεπω φιλο και συναδελφο με μαλλι χρωματος κομοδινι ή οπως στο καλο το λεει η ευαγγελια και να μου λεει οτι ξεκιναει μια περιοδος πειραματισμου με τον εαυτο του...

Τι σου ειναι η ζωη,τη μια μερα τα ιδαβαζεις και επειτα απο μερικες ωρες εμφανιζονται μπροστα σου...
Ποσο ειναι ο συναδελφος ?

XRISTOS71

Member

αυτόν με τα ''πειράματα'' να τον προσέχετε απο εδώ και πέρα
ποτέ δεν ξέρεις .......:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
για να πειραματιστείτε παρέα ρωτάς ????
δεν σου φτάνουν οι φίλοι σου ??? θέλεις και πειράματα τώρα ???:haha::haha:
Εχω να του προτεινω κανα δυο αποχρωσεις σαν αυτες που προτεινα στους φιλους μου -ξερεις εσυ:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος