• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Nαι δικος μου ειναι,αλλα ο κακομοιρης ειναι διαβητικος
και τρωει καθε μερα 2 ενεσεις.
κι εγώ που νόμιζα οτι η γατίσια ζωή είναι ιδανική...:(
πάντως εκτός από τις ενέσεις τον κόβω να τρώει και κανά jamon...γεματούλικος είναι εκτός κι αν φταίει το τρίχωμα...:D

panpan

Member
Η αληθεια ειναι οτι ηταν γεματουλης,(η φωτο ειναι πιο παλια)αλλα λογω της αρρωστιας του
ειχε χασει αρκετα.Μετα την εναρξη της θεραπειας πηρε λιγο τ απανω του.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Εμένα αγαπητέ μου στα μπαρ στην Αμερική ακόμα μου ζητούν ταυτότητα ! Το ίδιο και στα 24/7 Duane Reade και τα σχετικά drugstores
απιστευτο!που παει αυτη η χωρα των περιορισμων? απαγορευσαν το αλκοολ στους 65+?απο ποτε ισχυει?

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εμένα μου ήρθε μια εβδομάδα ακριβώς μετά την αίτηση (Ε.Κ.Π.Α)
Ωχ τι καλά!! Εγώ είχα ξεχασει τελείως ότι πλέον δουλεύει έτσι το σύστημα...Πρέπει να κάνω και εγώ την αιτησούλα μου σιγά σιγά...Στο μεταξύ ακόμη δεν έχουμε κάνει δήλωση μαθημάτων (επισης ΕΚΠΑ, Ιταλική Φιλολογία)... Αργεί πάντα τόσο πολύ ή έχω χάσει κ άλλα επεισόδια;; Βλέπεις έχουν περάσει και κάποια χρόνια από το πρώτο πτυχίο και δεν πολυθυμάμαι πως δουλεύουν τα πράγματα αλλά έχω την αισθηση ότι τέτοιο καιρό είχαμε τελειώσει με δηλώσεις κτλ στο ΤΕΙ...

GTS

Member
ΑΙΣΧΟΣ!

Λένε «addio» σε κατάστημα McDonald’s
5.000 Μιλανέζοι στην ουρά για δωρεάν χάμπουργκερ

Ηλικιωμένοι, νέοι, μαθητές, επαγγελματίες, μαμάδες με παιδάκια… στο σύνολο τους 5.000 Μιλανέζοι βρέθηκαν σήμερα στην περίφημη Galleria Vittorio Emanuele για να πουν «addio» στο αγαπημένο τους κατάστημα McDonald’s που έπειτα από είκοσι χρόνια παραμονής στη καρδιά της ιταλικής πόλης καλείται να αποχωρήσει για να δώσει τη θέση του στην Prada η οποία θα στεγαστεί στον ίδιο χώρο.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : 5.000 Μιλανέζοι στην ουρά για δωρεάν χάμπουργκερ - Κόσμος

paefstra

Member
Μπορούν να βάλουν και στην κατάψυξη, να αποψύχουν και να κάνουν το μνημόσυνο του μαγαζιού με το εκλεκτό έδεσμα. Δεν είμαστε καλά...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η ειδηση εδω δεν ειναι ποσοι κ ποιοι πηγαν να φανε τσαμπα η για χαβαλε..αλλα οτι ο μακ εφαγε κοκκινη απο το δημο και τον διωχνουν με τις κλωτσιες..εχει πλακα η δηλωση του εκπροσωπου του μακ...μιλαει για παραχωρηση ενος χωρου λαικης κοινωνικοτητας στην πολυτελεια...ουστ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος