manelaki
Member
κι εγώ που νόμιζα οτι η γατίσια ζωή είναι ιδανική...Nαι δικος μου ειναι,αλλα ο κακομοιρης ειναι διαβητικος
και τρωει καθε μερα 2 ενεσεις.
απιστευτο!που παει αυτη η χωρα των περιορισμων? απαγορευσαν το αλκοολ στους 65+?απο ποτε ισχυει?ευαγγελια said:Εμένα αγαπητέ μου στα μπαρ στην Αμερική ακόμα μου ζητούν ταυτότητα ! Το ίδιο και στα 24/7 Duane Reade και τα σχετικά drugstores
Ωχ τι καλά!! Εγώ είχα ξεχασει τελείως ότι πλέον δουλεύει έτσι το σύστημα...Πρέπει να κάνω και εγώ την αιτησούλα μου σιγά σιγά...Στο μεταξύ ακόμη δεν έχουμε κάνει δήλωση μαθημάτων (επισης ΕΚΠΑ, Ιταλική Φιλολογία)... Αργεί πάντα τόσο πολύ ή έχω χάσει κ άλλα επεισόδια;; Βλέπεις έχουν περάσει και κάποια χρόνια από το πρώτο πτυχίο και δεν πολυθυμάμαι πως δουλεύουν τα πράγματα αλλά έχω την αισθηση ότι τέτοιο καιρό είχαμε τελειώσει με δηλώσεις κτλ στο ΤΕΙ...εμένα μου ήρθε μια εβδομάδα ακριβώς μετά την αίτηση (Ε.Κ.Π.Α)
Μιλανέζοι κι όλας....έχασα πάσα ιδέα...Μπορούν να βάλουν και στην κατάψυξη, να αποψύχουν και να κάνουν το μνημόσυνο του μαγαζιού με το εκλεκτό έδεσμα. Δεν είμαστε καλά...