ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Γνωρίζει κάνεις απο εκτυπωτές? Ψάχνω να πάρω ένα καλό και έχω χαθεί εντελώς στο amazon (ψάχνω ένα απο αυτούς που μόνο καφέ δεν κάνουν και είναι και wireless)
Μα δε μιλήσαμε για αστέγους και λοιπά αρνητικά, για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)Μου αρέσει γιατί το μέτρο σύγκρισης και επιπέδου είναι πάντα οι δυτικές χώρες.
Ε,λοιπόν στις δυτικές χώρες μένουν χρόνια κάτω από γέφυρες και ψάχνουν στα σκουπίδια,τώρα που ήρθε κι αυτό στη χώρα μας γίναμε επιτέλους κι εμείς δυτικοί.
Ο υποβιβασμός της διατροφικής ποιότητας ακολουθεί κατ'εξοχήν αυτόν της υγείας,παιδείας κλπ και είναι το τελευταίο στάδιο υποβάθμισης μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Επιτέλους μπορώ να νοιώθω ισάξιος με τον υπόλοιπο κόσμο τώρα που θα μπορώ να αγοράζω αυτά που μέχρι χτες πετούσα στα σκουπίδια!
υ.γ. Τώρα θα πεταχτεί κάποιος άλλος να πει "εντάξει δεν πουλάμε και τους νεφρούς μας"
+1 (δέκα χαρακτήρες)για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)
Πολυ ωραια το εθεσες!Μα δε μιλήσαμε για αστέγους και λοιπά αρνητικά, για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)
Είναι μεγάλη η συζήτηση, δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άσπρο ή μαύρο. Γι'αυτό και είπα ότι δε θεωρώ τέτοια νομοθετική ρύθμιση κατάντια.
Επειδη η οικογενεια μου ειχε μαγαζι με τροφιμα εχω μεγαλωσει με "ληγμένα" και μια ...χαρά ειμαι παλια δεν μπορουσες να τα επιστρεψεις οπότε τα καταναλωναμε εμεις και μοιραζαμε σε φιλους . Αν μια σοκολατα λεγει σημερα σημαινει οτι χθες ηταν ενταξει και αυριο θα ειναι χαλασμενη ;Μα δε μιλήσαμε για αστέγους και λοιπά αρνητικά, για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)
Είναι μεγάλη η συζήτηση, δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άσπρο ή μαύρο. Γι'αυτό και είπα ότι δε θεωρώ τέτοια νομοθετική ρύθμιση κατάντια.
Δεν είπα πουθενά αυτό και μη μου την πέφτετε μαζικά.Αν μια σοκολατα λεγει σημερα σημαινει οτι χθες ηταν ενταξει και αυριο θα ειναι χαλασμενη ;