• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Γνωρίζει κάνεις απο εκτυπωτές? Ψάχνω να πάρω ένα καλό και έχω χαθεί εντελώς στο amazon (ψάχνω ένα απο αυτούς που μόνο καφέ δεν κάνουν και είναι και wireless)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μου αρέσει γιατί το μέτρο σύγκρισης και επιπέδου είναι πάντα οι δυτικές χώρες.
Ε,λοιπόν στις δυτικές χώρες μένουν χρόνια κάτω από γέφυρες και ψάχνουν στα σκουπίδια,τώρα που ήρθε κι αυτό στη χώρα μας γίναμε επιτέλους κι εμείς δυτικοί.

Ο υποβιβασμός της διατροφικής ποιότητας ακολουθεί κατ'εξοχήν αυτόν της υγείας,παιδείας κλπ και είναι το τελευταίο στάδιο υποβάθμισης μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Επιτέλους μπορώ να νοιώθω ισάξιος με τον υπόλοιπο κόσμο τώρα που θα μπορώ να αγοράζω αυτά που μέχρι χτες πετούσα στα σκουπίδια!

υ.γ. Τώρα θα πεταχτεί κάποιος άλλος να πει "εντάξει δεν πουλάμε και τους νεφρούς μας"
Μα δε μιλήσαμε για αστέγους και λοιπά αρνητικά, για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)

Είναι μεγάλη η συζήτηση, δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άσπρο ή μαύρο. Γι'αυτό και είπα ότι δε θεωρώ τέτοια νομοθετική ρύθμιση κατάντια.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)
+1 (δέκα χαρακτήρες)

varioAthens

Member
Μα δε μιλήσαμε για αστέγους και λοιπά αρνητικά, για ανατιμολόγηση των ληγμένων ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ τροφίμων μιλήσαμε. Ένα θέμα για το οποίο θα ξαφνιαστείς αν δεις πόσες απόψεις υπάρχουν (πόσα τρόφιμα πραγματικά λήγουν; οι ημερομηνίες που αναφέρουν είναι πραγματικές ή καπιταλιστικό παιχνίδι για αύξηση κατανάλωσης; πόσα από αυτά που πετάμε στα σκουπίδια ως ληγμένα είναι στην πραγματικότητα εντελώς κατάλληλη τροφή την οποία αχρηστεύουμε ως σκουπίδι μολύνοντας τον πλανήτη; κοκ κοκ)

Είναι μεγάλη η συζήτηση, δεν είναι τόσο εξόφθαλμα άσπρο ή μαύρο. Γι'αυτό και είπα ότι δε θεωρώ τέτοια νομοθετική ρύθμιση κατάντια.
Πολυ ωραια το εθεσες!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

Επειδη η οικογενεια μου ειχε μαγαζι με τροφιμα εχω μεγαλωσει με "ληγμένα" και μια ...χαρά ειμαι :lol: παλια δεν μπορουσες να τα επιστρεψεις οπότε τα καταναλωναμε εμεις και μοιραζαμε σε φιλους . Αν μια σοκολατα λεγει σημερα σημαινει οτι χθες ηταν ενταξει και αυριο θα ειναι χαλασμενη ;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν μια σοκολατα λεγει σημερα σημαινει οτι χθες ηταν ενταξει και αυριο θα ειναι χαλασμενη ;
Δεν είπα πουθενά αυτό και μη μου την πέφτετε μαζικά.

Είπα ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει βαθμιαία σε υποβάθμιση των διατροφικών συνηθειών και ενδεχομένως -σε μια χώρα που κανένα έλεγχος δεν τηρείται αυστηρά- σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Κάνετε σαν να μη γνωρίζετε ή όντως δεν γνωρίζετε τα διατροφικά σκάνδαλα που σκάνε ετησίως σε μεγάλες χώρες της Δύσης.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.381
Νεότερο μέλος
Papada

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα