• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
τώρα αυτό είναι νέα μόδα;;;Μιλάνε οι πρώην Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι Κλίντον, Πλίντον, Αλ Γκορ και τώρα και ο ΓΑΠ ως πρώνην ηλίθιος και νυν πανηλίθιος;;;

Ότι νάναι εκεί στο Χάρβαρντ....γιέ μου ατύχησες δεν θα πας Χάρβαρντ αλλά στο ΜΙΤ...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χαμογελάστε...είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τα χείλη σας... ;)

1. Πώς μπορείς να βασανίσεις μια γυναίκα;; Την κλέινεις σε ένα δωμάτιο με 100 φορέματα... αλλά χωρίς καθρέφτη!!

2. Η μάνα αφήνει γράμμα στο γιο της : "Επειδή φεύγω για Σ/Κ σου αφήνω 100 ευρώ για να φας και να βγεις...Είναι στο δωμάτιο σου...καθάρισε το και θα τα βρεις!!

3. Μαζί με το σορτσάκι πλύθηκαν και κάτι ψιλά... Ελπίζω να μην κατηγορηθώ για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος...

4. Πλέον στις τράπεζες πιο πολύ ξαφνιάζονται αν ακούσουν "Κατάθεση" παρά... "Ληστεία"!! (χαχαχα αυτό ισχύει 100%, σας το λέω εκ των έσω...)

5. Σβήνεις το φως στην κρεβατοκάμαρα, πας σαλόνι, ανάβεις το φως του σαλονιού, κάνεις πως κοιμάσαι για 5 λεπτά, τρέχεις στην κρεβατοκάμαρα, κλείνεις την πόρτα, αφήνεις τα κουνούπια στο σαλόνι...Πανούργο!!! (χαχαχα το αγαπημένο μου!!)

6. Η γυναίκα είναι σαν την άσφαλτο. Όσες περισσότερες καμπύλες έχει..τόσο πιο επικίνδυνη είναι!!

7. Σου είπα σε 5' θα είμαι εκεί... Τί με παίρνεις κάθε μισή ώρα;;;

8. Δυο κυρίες μαλώνουν για μια θέση στο λεωφορείο... Οδηγός : θα καθίσει αυτή που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία!! ....Τελικά η θέση έμεινε κενή..!!

9. - Άντρα μου, 4 ώρες έχεις που κοιτάς το πιστοποιητικό του γάμου μας. Τί γυρεύεις;; ... - Ημερομηνία λήξης...

10. Τα μικρά παιδιά φοβούνται το σκοτάδι. Τα μεγάλα το φως, το νερό, το τηλέφωνο, την εφορία...

11. Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Αυτοί ξέρουν... Δεν θα είναι η πρώτη τους φορά...

12. Θα'ταν τέλεια αν :
-Κάποιες γυναίκες είχαν κουμπί "σίγαση"...
-Κάποιοι άντρες είχαν κουμπί "επεξεργασία"...
-Στις δύσκολες στιγμές υπήρχε κουμπί " fast forward"
-Στις ωραίες στιγμές υπήρχε κουμπί "slow motion"

Καλημέρα σαςςςςς!!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
1. Πώς μπορείς να βασανίσεις μια γυναίκα;; Την κλέινεις σε ένα δωμάτιο με 100 φορέματα... αλλά χωρίς καθρέφτη!!
Αυτό δεν είναι τίποτα....το χειρότερο είναι να σε κλείσουν σε ένα δωμάτιο με 100 μπύρες και να μην έχεις ανοιχτήρι....:haha::haha::bleh:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό δεν είναι τίποτα....το χειρότερο είναι να σε κλείσουν σε ένα δωμάτιο με 100 μπύρες και να μην έχεις ανοιχτήρι....:haha::haha::bleh:
Συμπάσχω. :D

Τουλάχιστον να έχεις έναν αναπτήρα, ένα πηρούνι, ένα κουτάλι ή κάτι άλλο σχετικό και η δουλειά γίνεται. ;)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Συμπάσχω. :D
Τουλάχιστον να έχεις έναν αναπτήρα, ένα πηρούνι, ένα κουτάλι ή κάτι άλλο σχετικό και η δουλειά γίνεται. ;)
Μα όντως δε θα ήταν φρικτό;;;
αν υπάρχει κόλαση κάπως έτσι θα καταλήξω...:haha:
με αναπτήρα δε το έχω καθόλου ρε γμτ...με πηρούνι κάτι κάνω αλλά μου παίρνει λίγο χρόνο...οπότε προσθέτουμε κι άλλο κύκλο μαθημάτων...:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μα όντως δε θα ήταν φρικτό;;;
αν υπάρχει κόλαση κάπως έτσι θα καταλήξω...:haha:
με αναπτήρα δε το έχω καθόλου ρε γμτ...με πηρούνι κάτι κάνω αλλά μου παίρνει λίγο χρόνο...οπότε προσθέτουμε κι άλλο κύκλο μαθημάτων...:D
Γι αυτό βάζεις avatar το Absinthe Bourgeois, που ανοίγει με Tire-bouchon ?

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
το χειροτερο ειναι να εχεις 100 μπυρες και να μην εχεις ψυγειο....δε κατεβαινει η μπυρα ζεστη :bleh:

piccolo_mondo

Member
Italitsa said:
12. Θα'ταν τέλεια αν :
-Κάποιες γυναίκες είχαν κουμπί "σίγαση"...
-Κάποιοι άντρες είχαν κουμπί "επεξεργασία"...
-Στις δύσκολες στιγμές υπήρχε κουμπί " fast forward"
-Στις ωραίες στιγμές υπήρχε κουμπί "slow motion"

Καλημέρα σαςςςςς!!!
Σωστο! Να προσθεσω και το "undo", γενικα να βρισκεται..!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81