• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

manelaki

Member
Ήμουν στη Βερόνα manelaki, sorry τώρα το είδα! Έμενα σε ένα χωριό στην περιοχή Valpolicella, ήπια υπέροχα ομώνυμα κρασιά, χάζεψα αμπελώνες, βόλταρα στο ιστορικό κέντρο της Βερόνα, δοκίμασα να κάνω ξυλοπόδαρα, είδα Μεξικάνους να παίζουν με μπάλες αναμμένες με φωτιά, είδα τον Evgeni Plushenko να κάνει πατινάζ στους ήχους του Κουρέα της Σεβίλλης στην Αρένα, χόρεψα παρέα με Σκοτζέζους που παίζαν γκάιντα, μου έμαθαν να χορεύω νησιώτικα ελληνοιταλοί από την Πάρμα και χάζεψα παρκουρίστες να προπονούνται δίπλα στο ποτάμι :)
Ωχ ασε μη λες αλλα... μου ραγισες τη καρδια. Εσυ μαραζωσες εκει που πηγες. Ευτυχως που γυρισες να λες!! :bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Kαλημέρα ρε παιδιά! Πως πάνε τα κέφια σήμερα?????

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Kαλημέρα ρε παιδιά! Πως πάνε τα κέφια σήμερα?????
Μπαααα δεν το χουμε σήμερα .....
Πως πανε τα νεύρα να λες καλύτερα ...
Μερικές φορές νομίζω ότι πρέπει να κάνω στροφή στην καριέρα μου και να γίνω τσοπάνα...

phoenix

Member
Εγώ είμαι πολύ κοντά στο να αποτραβηχτώ στη σαβάνα και να αφοσιωθώ στη μελέτη ελεφάντων! Σε γενικές γραμμές πάντως ανπαλέφταμπλ!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βλέπω έχεις να μου προτείνεις πολλά !! Είμαι όλη αυτιά !!
μα εγώ να σου προτεινω γυναικεία ταγάρια? μάλλον αλλες πρεπει να προσφερθουν να σε βοηθήσουν..εγώ κατι τετοιο παντως θα πρότεινα:

jimp

Member
Και δω ζεστη?

Περιμενα να εχει φτιαξει ο καιρος,να δροσισει λιγακι αλλα ιδρωσα με το που ηρθα!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
...ναι είναι νωρις για ταγάρια και κάπες ... κάνει ζέστη ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος