The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
γιατι ρε δες ανορθωμενος που ειναι!!!:cool:
Αν ο συγκεκριμένος δίνεται bonus για τη διαμονή 5+ ημερών, ν' αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε πιο σοβαρά το πράγμα. Μια ζωή την έχουμε, άλλωστε, και δεν πρόκειται να τη χαρίσουμε σε κανέναν κερατά...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε παιδια εχω μια απορια γενικης (επαγγελματικης) φυσεως. Σε οσα project εχω συμμετασχει (τα τελευταια 6 χρονια που εργαζομαι) ολοι γκρινιαζουν οτι πωπω αυτο το project ειναι σκ@τ@, οτι δεν γινεται τιποτα σωστα, λενε οτι ειναι το χειροτερο project που εχουν βρεθει και διαφορα αλλα τετοια.. Και απορω εγω ειμαι η γκαντεμω και πεφτω παντα σε λαθος οργανωμενα project ή απλα ο κοσμος αρεσκεται να γκρινιαζει και εν πασει περιπτωση ετσι ειναι οι δουλειες.. Προσωπικα πιστευω οτι ισχυει το δευτερο. Αλλα ειναι λιγοι αυτοι που αντι να ασχολουνται με τουσ αλλουσ, μεταθετοντασ ευθυνεσ, ενδιαφερονται απλα να κανουν την δουλεια τους οσο καλυτερα μπορουν.. Τι να πεις!
Να σου πω τη γνώμη μου, ως παθούσα. Έχω υπάρξει και από την πλευρά σου και από την πλευρά του γκρινιάρη. Η ετυμηγορία μου είναι η εξής: κάθε πρότζεκτ είναι το χειρότερο γιατί είναι αυτό που ζεις τώρα (κάπως σαν τον έρωτα όπου ο πιο πρόσφατος είναι πάντα ο μεγαλύτερος γιατί τους προηγούμενους τους ξεχνάς). Οπότε εφόσον το ζεις από μέσα- και ειδικά αν βρεθείς να ασχολείσαι στη μέση και όχι από την αρχή - η τριβή και οι δυσκολίες απαιτούν να ανασυνταχθείς και να δουλέψεις αλλάζοντας τα δικά σου λάθη, ή να φωλιάσεις στη γκρίνια. Η δεύτερη επιλογή, άπαξ και την κάνεις μια φορά, είναι τόσο γλυκιά που δύσκολα κόβεται. Όταν δεις τη γλύκα της γκρίνιας (ευθύνες ξαφνικά φεύγουν από πάνω σου, σου βάζουν λιγότερες δουλειές, αποφεύγουν να σου κάνουν παρατήρηση για αργοπορία παράδοσης) είναι ζόρικη η επανένταξη.

Ενδεικτικός διάλογος:
- Πρέπει να παραδωθεί το τάδε στην τάδε ημερομηνία και ο δικαιούχος δεν έχει στείλει ακόμα τα στοιχεία ενώ τους έχω πάρει 5 φορές - έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί τους, είναι ανίκανοι και τεμπέληδες
- Δοκίμασες να μιλήσεις απευθείας με το διευθυντή τους;
- Όχι γιατί να δοκιμάσω, ευθύνη τους είναι, δε μπορώ πια να μπλέκομαι σε όλες τις διαδικασίες, αν είναι έτσι δε θα τελειώσουμε ποτέ, ζωή έχω κι εγώ δε θα πεθάνω εδώ μέσα

Been there?

piccolo_mondo

Member
battered_suitcase said:
Να σου πω τη γνώμη μου, ως παθούσα. Έχω υπάρξει και από την πλευρά σου και από την πλευρά του γκρινιάρη. Η ετυμηγορία μου είναι η εξής: κάθε πρότζεκτ είναι το χειρότερο γιατί είναι αυτό που ζεις τώρα (κάπως σαν τον έρωτα όπου ο πιο πρόσφατος είναι πάντα ο μεγαλύτερος γιατί τους προηγούμενους τους ξεχνάς). Οπότε εφόσον το ζεις από μέσα- και ειδικά αν βρεθείς να ασχολείσαι στη μέση και όχι από την αρχή - η τριβή και οι δυσκολίες απαιτούν να ανασυνταχθείς και να δουλέψεις αλλάζοντας τα δικά σου λάθη, ή να φωλιάσεις στη γκρίνια. Η δεύτερη επιλογή, άπαξ και την κάνεις μια φορά, είναι τόσο γλυκιά που δύσκολα κόβεται. Όταν δεις τη γλύκα της γκρίνιας (ευθύνες ξαφνικά φεύγουν από πάνω σου, σου βάζουν λιγότερες δουλειές, αποφεύγουν να σου κάνουν παρατήρηση για αργοπορία παράδοσης) είναι ζόρικη η επανένταξη.

Ενδεικτικός διάλογος:
- Πρέπει να παραδωθεί το τάδε στην τάδε ημερομηνία και ο δικαιούχος δεν έχει στείλει ακόμα τα στοιχεία ενώ τους έχω πάρει 5 φορές - έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί τους, είναι ανίκανοι και τεμπέληδες
- Δοκίμασες να μιλήσεις απευθείας με το διευθυντή τους;
- Όχι γιατί να δοκιμάσω, ευθύνη τους είναι, δε μπορώ πια να μπλέκομαι σε όλες τις διαδικασίες, αν είναι έτσι δε θα τελειώσουμε ποτέ, ζωή έχω κι εγώ δε θα πεθάνω εδώ μέσα

Been there?
Been there, done that και βαρεθηκα να βλεπω φελλους να επιπλεουν! (ασχετο αυτο το τελευταιο αλλα so true!)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Been there, done that και βαρεθηκα να βλεπω φελλους να επιπλεουν! (ασχετο αυτο το τελευταιο αλλα so true!)
Αλήθεια αυτό :(

Και να πιστεύει όλος ο κόσμος ότι όποιος λέει "τρέχω, πνίγομαι" είναι όντως πολυάσχολος και σοβαρός.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κορίτσια νομίζω ότι είστε ακόμα στην αρχή. Έχουν πολλά να δουν τα μάτια σας και να ακούσουν τα αφτιά σας. :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κορίτσια νομίζω ότι είστε ακόμα στην αρχή. Έχουν πολλά να δουν τα μάτια σας και να ακούσουν τα αφτιά σας. :D
Το ξέρω, γι'αυτό φοβάμαι...Πιο πολύ φοβάμαι μην καταλήξω κι εγώ έτσι και με περιγράφουν έτσι κάποτε! :shock:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips