KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Καλημερα και καλο τριημερο σε ολους!
Kαλά εσύ για να γράφεις τέτοια ώρα αυτά τα πράγματα, μάλλον τράβηξες μεγάλη στεναχώρια χθες.Απλα για την ιστορια ...
Προ αμνημονευτων χρονων οταν επαιζε ο Παναθηναϊκος Ευρωπη και προχωρουσε καθε χρονο μεχρι Μαρτιο-Απριλιο μια γ***μενη αναβολη αγωνα να παιξει Δευτερα δεν την πηρε ΠΟΤΕ ...
Τωρα επαιξε επιτελους μια χρονια με μακρυμανικα ο Ολυμπιακος και μακαρι να προχωρησει(δε το λεω ειρωνικα) και επαιξε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με την ΑΕΚ και ανεβαλλαν κατα μια βδομαδα το πρωταθλημα για να μην πεσει το προγραμμα Μεταλιστ-Παναθηναϊκος-Μεταλιστ μαζι ..
Τα συμπερασματα δικα σας ...
Μια από τα ίδια... τριήμερο στο γραφείο (άντε να τη γλιτώσω με τηλε-εργασία μια από τις τρεις μέρες).Την καλημέρα μου. Όχι ρε Ευαγγελία εμένα δε μ'αρέσει που έφυγε τόσο γρήγορα η βδομάδα..γιατί έχω προθεσμία που δεν τέλειωσα και χρειάζομαι μια διαστολή του χρόνου..
Σουπεράκι τριήμερο θα περάσω
Σε νιώθω, καλό μας κουράγιο. Να περάσουν καλά οι υπόλοιποι κι εμείς δεν πειράζει, θα ευχαριστηθούμε μέσα από τη χαρά τους.Μια από τα ίδια... τριήμερο στο γραφείο (άντε να τη γλιτώσω με τηλε-εργασία μια από τις τρεις μέρες).
Ναι αλλά το επόμενο ΣΚ θα είσαι Βέλγιο, οπότε μην παραπονιέσαι.Μια από τα ίδια... τριήμερο στο γραφείο (άντε να τη γλιτώσω με τηλε-εργασία μια από τις τρεις μέρες).
να πάω Χάρκοβο την επόμενη βδομάδα;
μα για τον Ολυμπιακό θέλω να πάω ;Ρ
Ναι ειπα να πνιξω τον πονο μου διαβαζοντας για στρεψη,καμψη και αυτεντατικες δυναμεις,μεσα επεσες ...Kαλά εσύ για να γράφεις τέτοια ώρα αυτά τα πράγματα, μάλλον τράβηξες μεγάλη στεναχώρια χθες.
Απλά να σου θυμίσω ότι το 2010 τέτοια εποχή πάλι ο ολυμπιακός έπαιξε με την Μπορντό και το 2009 με την Τσέλσι και εσύ ήσουν καναπέ. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν Κυριακή και με τη Ρούμπιν Τρίτη και ως γνωστό η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ απαγορεύουν δύο ματς μέσα σε 48 ώρες.
Σήμερα όλα τα ραδιόφωνα παίζουν αυτό
Αντε καλημέρα σε ολους και καλό τριήμερο!!!