• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ελα το βαρυναμε το κλιμα
Για παμε.........

Last edited by a moderator:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
στον pan-pan.....
γι αυτό το βρίσκει εύκολο
τα χει πρόσφατα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
στον pan-pan.....
γι αυτό το βρίσκει εύκολο
τα χει πρόσφατα
Το εύκολο - δύσκολο είναι συνάρτηση του προσδοκώμενου οφέλους σε σχέση με την απαιτούμενη προσπάθεια... Πλάκα έχει να διαβάζεις το Mitnick, ή να παρακολουθείς μια ομιλία του, να βλέπεις μια ταινία με χάκερς ή να διαβάζεις/βλέπεις infotainment για hackers, κάνουν κάποια πράγματα πιο εύληπτα στο ευρύ κοινό σε βαθμό τρομοκρατίας, αλλά η πραγματικότητα, στον πραγματικό κόσμο απέχει. Και πραγματικούς χάκερς, όπως εκείνη την εποχή, έχω χρόνια να συναντήσω.

varioAthens

Member
Καλά, αυτό είναι απλή λογική άμα κάνεις κάποια σύνδεση μεταξύ φόρουμ και Fb, τη διεύθυνσή του μπορείς να βρεις ποια είναι?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το επιθετο σου τελειωνει ...
Το έχω ξαναγράψει ότι εγώ ειδικά είναι σα να γράφω σχεδόν επωνύμως. Αλλά:

Ναι, αλλά:
- Δε δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις των σπιτιών μας στο travelstories
- Οι αντίστροφες μετρήσεις δε λένε αν φεύγουμε όλοι από το σπίτι στο ταξίδι ή αν κάποιος μένει πίσω.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Το εύκολο - δύσκολο είναι συνάρτηση του προσδοκώμενου οφέλους σε σχέση με την απαιτούμενη προσπάθεια... Πλάκα έχει να διαβάζεις το Mitnick, ή να παρακολουθείς μια ομιλία του, να βλέπεις μια ταινία με χάκερς ή να διαβάζεις/βλέπεις infotainment για hackers, κάνουν κάποια πράγματα πιο εύληπτα στο ευρύ κοινό σε βαθμό τρομοκρατίας, αλλά η πραγματικότητα, στον πραγματικό κόσμο απέχει. Και πραγματικούς χάκερς, όπως εκείνη την εποχή, έχω χρόνια να συναντήσω.
Μου θύμισες αυτό

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.617
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος