fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Και για αυτό το μάθημα θα μοιραστεί το βιβλίοΠίστεψέ με, είναι δύσκολο. Σοβαρά μιλάω.
The Art of Deception - Wikipedia, the free encyclopedia
Και για αυτό το μάθημα θα μοιραστεί το βιβλίοΠίστεψέ με, είναι δύσκολο. Σοβαρά μιλάω.
Σε σένα το έχω δανείσει?Και για αυτό το μάθημα θα μοιραστεί το βιβλίο
The Art of Deception - Wikipedia, the free encyclopedia
Το εύκολο - δύσκολο είναι συνάρτηση του προσδοκώμενου οφέλους σε σχέση με την απαιτούμενη προσπάθεια... Πλάκα έχει να διαβάζεις το Mitnick, ή να παρακολουθείς μια ομιλία του, να βλέπεις μια ταινία με χάκερς ή να διαβάζεις/βλέπεις infotainment για hackers, κάνουν κάποια πράγματα πιο εύληπτα στο ευρύ κοινό σε βαθμό τρομοκρατίας, αλλά η πραγματικότητα, στον πραγματικό κόσμο απέχει. Και πραγματικούς χάκερς, όπως εκείνη την εποχή, έχω χρόνια να συναντήσω.στον pan-pan.....
γι αυτό το βρίσκει εύκολο
τα χει πρόσφατα
Το έχω ξαναγράψει ότι εγώ ειδικά είναι σα να γράφω σχεδόν επωνύμως. Αλλά:Το επιθετο σου τελειωνει ...
Ναι, αλλά:
- Δε δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις των σπιτιών μας στο travelstories
- Οι αντίστροφες μετρήσεις δε λένε αν φεύγουμε όλοι από το σπίτι στο ταξίδι ή αν κάποιος μένει πίσω.
Α! Και αμα βρεις κι εγω ποια είμαι μην τα γραψεις εδω!Καλά, αυτό είναι απλή λογική άμα κάνεις κάποια σύνδεση μεταξύ φόρουμ και Fb, τη διεύθυνσή του μπορείς να βρεις ποια είναι?
Μου θύμισες αυτόΤο εύκολο - δύσκολο είναι συνάρτηση του προσδοκώμενου οφέλους σε σχέση με την απαιτούμενη προσπάθεια... Πλάκα έχει να διαβάζεις το Mitnick, ή να παρακολουθείς μια ομιλία του, να βλέπεις μια ταινία με χάκερς ή να διαβάζεις/βλέπεις infotainment για hackers, κάνουν κάποια πράγματα πιο εύληπτα στο ευρύ κοινό σε βαθμό τρομοκρατίας, αλλά η πραγματικότητα, στον πραγματικό κόσμο απέχει. Και πραγματικούς χάκερς, όπως εκείνη την εποχή, έχω χρόνια να συναντήσω.