Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Σαββατοκύριακο πέφτει. Ότι πρέπει για ενα city break στο big city για τα γατούλια !Όλα στην Αθήνα πχιά.
Σαββατοκύριακο πέφτει. Ότι πρέπει για ενα city break στο big city για τα γατούλια !Όλα στην Αθήνα πχιά.
Δεν υπόσχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν και αποφάσισα να μην έχω πλέον ζώα συντροφιάς είναι μια λατρεία.Σαββατοκύριακο πέφτει. Ότι πρέπει για ενα city break στο big city για τα γατούλια !
Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι πέρσυ που μου προέκυψαν πέντε σε μια γέννα απο αδέσποτη γατομάνα που διάλεξε το μπαλκόνι μας στο εξοχικό και γέννησε .Δεν υπόσχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν και αποφάσισα να μην έχω πλέον ζώα συντροφιάς είναι μια λατρεία.
Μεγάλη σνομπαρία η κυρία Κανέλλα! Το ξέρει πως είναι η καλύτερη και το δείχνει !Δεν θελω να δημιουργήσω μπιφ εν τοις σεπτοις πεδιοις του τραβελφορουμ (κάτι βέβαια που ποτές δεν εχει συμβεί, θαυμαστό γαρ πόσο δοτικαι ειμεθα ολαι απέναντι στους συμφορουμίτες/τισσες, σεβόμενες την διαφορον της ημετερας απόψεως, θέσιν, μη μετερχόμενες ουδεπεποτε ειρωνειαν και ξυπνητζιδικισμόν) αλλά η Κανέλλα ειναι η μοναδικη (ξανατονιζω : η μοναδικη - μακράν των υμετερων) γατα (εκπαλε μάλιστα, οπου εκπαλε τα 2670 ετη προ Χριστου ένθα η τρίτη δυναστεία φαραώ, βασιλείας Ντζοσερτί) της οποίας οι εκφρασεις, η παλετα αυτων αποδεικνυει οτι η πληρωσις του χρονου θα ελθει οταν υποδεεστερα ειδη (=χομο σαπιενς) τἠς αντιληφθούν το περιεχόμενο.
Μιλάμε για την υπερτατη φίρμα και δεν λεω τουτο επειδη μονον σε μενα μιλαει και οοοοοοοοοοοοοοολαι αι συναδελφίναι ζηλεύουσιν.
Πρόκειται για ανεπαναληπτη ατραξιον . & -
View attachment 482562