The official γατο-τοπικ

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Χιππυ αγαπουλης, δεμεμέλης και ζμπούτσατ όλα, πλησίον του εθνικού μουσείου.

View attachment 486969

.
.
.
.
.

Και όταν, απομακρυνθείς, γυρνάς να τον δεις, σε πιάνει μια μελαγχολία συνειδητοποιών ότι σε (μάλλον) κοιτάζει - μα μια μελαγχολία!

View attachment 486970
View attachment 486972
Κι ας παριστάνει τον μάγκα ένα χάδι και κανένα μεζέ ίσως να το περίμενε....

Στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη ,στην μια τσέπη του μπουφάν είχα σακουλάκι με λιχουδιές για "κεράσματα" που ανανέωνα κάθε μέρα.
Και ναι τα είχα κουβαλήσει στην βαλίτσα απο Αθήνα!
Αν και οι περισσότερες γάτες της Πόλης δεν ήταν πεινασμένες γιατί τις ταίζουν παντού, ένα χάδι και μια λιχουδιά πάντα εκτιμήθηκαν!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
IMG_20250126_172825.jpg
IMG_20250126_172818.jpg

Αυτός ο κύριος μου έκανε στενό μαρκάρισμα τουλάχιστον για 500 μέτρα περπατώντας δίπλα μου στην παραλία Λουτρακίου . Έκανα στάση σε ένα παγκάκι για να δω τι θα κάνει και χωρίς καμμία ντροπή πήδηξε πάνω μου και αποκοιμήθηκε!
Τώρα πως φεύγουν;;;

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Κοιμήθηκε; Τον πήρες ε;
Είχε κάτσει πάνω στα πόδια μου με το κεφάλι πάνω στο ένα μου χέρι και το τσαντάκι. Ούτε τσιγάρο δεν μπορούσα να ανάψω.
Έμεινα στήλη άλατος κι εγώ, ώς μετεμψύχωση της γυνής του Λώτ, μην τυχόν και ενοχλήσω την αφεντιά του!
Επί είκοσι λεπτά έμεινα ακίνητη, με την υπόκρουση του γατογουργουριτού.
Κατόπιν σηκώθηκε, τεντώθηκε , σήκωσε ψηλά την ουρά με αυτοπεποίθηση επιδεικνύοντας τα οπίσθιά του ,γύρισε με κοίταξε φευγαλέα και έφυγε στο πάνω στενό.
Τον ακολούθησα και τον είδα να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο και απο εκεί μπήκε σε ένα μπαλκόνι και χάθηκε. Ήταν στειρωμένος, πεντακάθαρος και τροφαντός.
Προφανώς είχε βγει απλώς την απογευματινή του βόλτα και γύρισε σπίτι του!
Pas mal!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.565
Νεότερο μέλος
maraki1977

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom