• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official γατο-τοπικ

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Δεν υπόσχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν και αποφάσισα να μην έχω πλέον ζώα συντροφιάς είναι μια λατρεία.
Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι πέρσυ που μου προέκυψαν πέντε σε μια γέννα απο αδέσποτη γατομάνα που διάλεξε το μπαλκόνι μας στο εξοχικό και γέννησε .

Δύο απο τα υιοθετημένα και μοσχοαναθρεμένα "παιδιά" μας. Εμβολιασμένα στειρωμένα και με όλες τις ανέσεις ζουνε ελεύθερα στην φύση αλλά πλέον είναι σπιτόγατες .

IMG-a9004670e4668f464454ad7b2af359e4-V.jpg

Ο μαύρος πάνθηρας με την άσπρη κοιλίτσα ο Eclair με την αδελφή του Amira πηραν θέση για το σερβίρισμα του γεύματος !

duty_free

Member
Δεν θελω να δημιουργήσω μπιφ εν τοις σεπτοις πεδιοις του τραβελφορουμ (κάτι βέβαια που ποτές δεν εχει συμβεί, θαυμαστό γαρ πόσο δοτικαι ειμεθα ολαι απέναντι στους συμφορουμίτες/τισσες, σεβόμενες την διαφορον της ημετερας απόψεως, θέσιν, μη μετερχόμενες ουδεπεποτε ειρωνειαν και ξυπνητζιδικισμόν) αλλά η Κανέλλα ειναι η μοναδικη (ξανατονιζω : η μοναδικη - μακράν των υμετερων) γατα (εκπαλε μάλιστα, οπου εκπαλε τα 2670 ετη προ Χριστου ένθα η τρίτη δυναστεία φαραώ, βασιλείας Ντζοσερτί) της οποίας οι εκφρασεις, η παλετα αυτων αποδεικνυει οτι η πληρωσις του χρονου θα ελθει οταν υποδεεστερα ειδη (=χομο σαπιενς) τἠς αντιληφθούν το περιεχόμενο.

Μιλάμε για την υπερτατη φίρμα και δεν λεω τουτο επειδη μονον σε μενα μιλαει και οοοοοοοοοοοοοοολαι αι συναδελφίναι ζηλεύουσιν.

Πρόκειται για ανεπαναληπτη ατραξιον . & -

kanella.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.717
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978