panpan
Member
Δυο νέα ζητιανάκια.
Attachments
-
253,2 KB Προβολές: 0
Είναι ανάλογα με την περιφέρεια. Στην Καταλανία δεν θα βρεις ούτε ένα αδέσποτο σκυλί. Ούτε ένα.Παναγιώτη εκεί στην Ισπανία εκεί τέλος πάντων που μένεις οι "δήμοι"οι υπηρεσίες αναλαμβάνουν ,κάνουν κάτι για τις στειρώσεις των αδέσποτων??
ααα αυτά ίσχυαν πριν..καμιά 20αρια χρόνιαΠριν πολλά χρόνια στην κτηνιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης έκαναν αρκετά φτηνά στειρώσεις.
Για τώρα δεν ξέρω.
Δεν φοβάσαι μη σου φύγει/πέσει από το μπαλκόνι;
Φοβάμαι θανατηφόρα, γι’αυτο είμαι μόνιμα πάνω από το κεφάλι της και την «προαυλίζω» δις ημερησίως. Από τα κάγκελα μου αυτά δεν έχει φόβο πάντως. Ο κτηνίατρος λέει πως αν δε τη βγάζω έξω θα βρει τρόπο να βγει μόνη της όταν θα λείπω κι αυτό δεν είναι καλό. (Παναγιώτη ναι σελοζια ειναι)Δεν φοβάσαι μη σου φύγει/πέσει από το μπαλκόνι;
Μεγάλο θέμα αυτό με το μπαλκόνι. Κι εγώ ειμαι στον 4ο και την έβγαζα με 'μενα να τρέχω πίσω της, μέχρι που έδωσε ένα σάλτο και ανεβηκε στη ζαρντινιέρα η οποία η μισή είναι έξω από τα όρια του μπαλκονιού, την πήρα σηκωτή και την έβαλα μέσα. Την βγάζω μονο στην αγκαλιά μου και της πήρα κι ενα λουρακι σαμαράκι... την πρώτη φορά που της το έβαλα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει.Φοβάμαι θανατηφόρα, γι’αυτο είμαι μόνιμα πάνω από το κεφάλι της και την «προαυλίζω» δις ημερησίως. Από τα κάγκελα μου αυτά δεν έχει φόβο πάντως. Ο κτηνίατρος λέει πως αν δε τη βγάζω έξω θα βρει τρόπο να βγει μόνη της όταν θα λείπω κι αυτό δεν είναι καλό. (Παναγιώτη ναι σελοζια ειναι)