• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

the city is.......Rio

XRISTOS71

Member
Το Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στην Κοπεγχάγη. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που μια χώρα θα διοργανώσει πρώτα Μουντιάλ (2014) και στη συνέχεια Ολυμπιακούς. Εκπληξη με το Σικάγο, που παρά το γεγονός ότι ήταν φαβορί, έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο. Από τον δεύτερο γύρο αποκλείστηκε το Τόκιο και στην τελική φάση διαγωνίστηκαν το Ρίο Ντε Τζανέιρο με τη Μαδρίτη.

Στην Κοπεγχάγη παρευρέθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο προκειμένου να στηρίξουν τις πόλεις τους. Ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε το «παρών», όπως και ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ινάσιο Λούλα καθώς και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιούκιο Χατογιάμα. Παρόντες στη διαδικασία ήταν, επίσης, ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και ο πρωθυπουργός της χώρας, Χοσέ Θαπατέρο.

:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..ναι .:cool:.. εγω ειμαι περιεργη να δω που θα βαλουν τους αστεγους της πολης ..μαλλον θα ρωτησουν τη Ντορα πως τα καταφερε..οσο για τα παιδια τα αστεγα τα ορφανα εδω και δεκαετιες εχουν εφαρμοσει σχεδιο εξοντωσης απο συνταξιουχους αστυνομικους .............φαντασου τωρα τι εχει να γινει...καθαρση ως το 2016...προλαβαινουν ??????:(:mad:

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
μουντιαλ το 2014,ολυμπιακοι αγωνες το 2016...πανηγυρι.....:cool::clap:να πας για δυο χρονια στο ριο και να γυρισεις(σιγα μη γυρισεις βεβαια..:clap:)και να πας να γινεις βοσκος στα βουνα μετα:haha::haha:..ολοι οι δρομοι οδηγουν στην λατινικη αμερικη...τι καθομαστε και κανουμε εδω:shock:...δεν ξερω...

Zeta

Member
Οταν πας σε μια χώρα που γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες, δεν πας μόνο για τους αγώνες αλλά και για να δεις αυτή τη χώρα.
Σε αυτή την περίπτωση και σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, οι δύο καλύτερες ήταν το Τόκυο (εφ' όσον είναι και ταξίδι όνειρο) και το Ρίο (γιατί έχω πάει και μου αρέσει πολύ).
Τελικά βγήκε το Ρίο!:clap::clap::clap:
(το βλέπω καθαρά από τουριστική σκοπιά, αν και σίγουρα έχει πάρα πολλά κοινωνκά προβλήματα να επιλύσει ως τότε....)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να πω την αλήθεια το περίμενα... Η ΕΟΑ έχει μια τάση να...δείχνει το μέλλον, σχεδόν πάντα επιλεγει με βάση την προοπτική (και τη μίζα ενίοτε...) και καλώς η κακώς η Βραζιλία είναι η νέα ανερχομενη παγκόσμια δύναμη σε ενεργειακό (κυρίως), οικονομικό, διπλωματικό επίπεδο. Το λογικό ήταν να κερδίσουν αυτοί, άσε που αν δεν έκανε αγώνες η Βραζιλία να δούμε ποια λατινοαμερικανικη χωρα θα μπορούσε να κάνει (έκανε μια φορα το Mεξικό κι έγινε της κακομοίρας σε όλα τα επίπεda...). Αν η ΕΟΑ ήθελε να δείξει πως στηρίζει επιλογές κι εκτος του συνήθους άξονα Ευρώπης-USA-τίγρεων της Ασίας, η Βραζιλία ήταν μονόδρομος. Είχαν και καλο φάκελο, είχαν και το crash test του Μουντιάλ, δεν τους έλειπε τίποτε.

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολυ καλη επιλογη το Ριο και εαν ολα πανε καλα με την διοργανωση τοτε καλα θα εχουν κανει που επελεξαν Βραζιλια.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλη επιτυχια στο Ριο , ευχομαι να τα καταφερουν!
astatic.guim.co.uk_sys_images_Sport_Pix_pictures_2009_10_2_1254491743578_Rio_Olympics_001.jpg

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλή επιτυχία Ρίο....μακάρι να τα καταφέρουμε να την επισκεφτούμε (ξανά) μέχρι τότε...ή και ακριβώς τότε, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων! :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom