Kati
Member
Περίεργο που δεν πληρώσατε όλοι αλλά μόνο εσύ. Έχω κάτι χρόνια να μπω, απ' όταν δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά μου φαίνεται περίεργο να πληρώνεις μόνο για τον κεντρικό χώρο. Η Οodi είναι στα υπ' όψιν μου. Ελπίζω να ξαναπάτε γιατί ως πόλη έχει πολλά ακόμα να δείτε. Suomenlinna πήγατε; Σας άρεσε; Όπως είπαν κι άλλοι πιο πάνω καλοκαίρι να ξαναπάτε αν γίνεται, να πετύχετε και τον Ήλιο του Μεσονυχτίου (όσο γίνεται δηλαδή).Και υποτίθεται ο τουρισμος μας ειναι η βαρια μας βιομηχανια...
Ναι στην βιβλιοθήκη μπηκαμε,ειναι εξισου εκπληκτικη και στο εσωτερικο της....Ενας μοναδικος "διαλογος" του κτιριου με τον εξωτερικο χωρο,ατελειωτοι χωροι αναγνωσης με διαφορες δυνατότητες, σε καρεκλα,σε πουφ,σε κερκιδες,σε ειδικα διαμορφωμένα επιπεδα...Χωροι παιχνιδιου για τα παιδια...Οροφος με multimedia και δραστηριοτητες...Εχω μεινει αφωνη με το συγκεκριμενο κτιριο!!!Σχετικά με την εκκλησια υου βραχου,οχι για τον εξωστη δεν πληρωνες εισητηριο...Εμεις ήμασταν παρεα και μονο εγω πληρωσα για να μπω στον κυριως χωρο του ναου.Βγαινοντας,λίγο πριν την εξοδο, ειδαμε τις σκαλες για τον εξωστη και ανεβηκαμε ολοι μαζι,ηταν ελευθερη η προσβαση...