Ηταν κοντα σε παραλία ή στο ύψωμα?Που θα ηταν καλυτερα να με'ινω?Δυστυχώς φίλε μου δε θυμάμαι, δεν κράτησα αρχείο
Ηταν κοντα σε παραλία ή στο ύψωμα?Που θα ηταν καλυτερα να με'ινω?Δυστυχώς φίλε μου δε θυμάμαι, δεν κράτησα αρχείο
Αυτο είναι το θέμα..Δεν μπορώ να βρώ κάτι φθηνό στα Πι Πι. Ειδικά bangalows δεν μπορώ να βρώ στο booking με τπτ. Θέλω το πολύ μέχρι 30€ την βραδιά.Εσύ το είχες κλείσει από πριν ε? Από Πουκέτ σε Πι Πι με βάρκα είχες πάει ετσι?Στον οικισμό ήταν, οχι κοντά στην παραλία
Κατα τη γνώμη μου, μην το ψάξεις τοσο πολυ την τοποθεσία καθώς μιλάμε για πολυ μικρό νησι που ολα περπατιουνται ... κοίτα απλά το κατάλυμα να είναι ωραίο και να πληρεί τα στάνταρ σου
Καταλαβα.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Ναι σε πάει καράβι
Ισως λόγω περιορισμένου αριθμού καταλυμάτων οι τιμές να ειναι πιο ακριβές σε σχέση με Πουκέτ
Εμείς τότε είχαμε το πλεονέκτημα οτι η lowcost AirAsia πετούσε απο Suvarnabhumi οπότε κανονίσαμε να πετάξουμε στο καπάκι. Τώρα η AirAsia και γενικά οι lowcost αεροπορικές πετάνε απο άλλο αεροδρόμιο (Don Mueang) το οποίο είναι αρκετά μακριά. Εξαρτάται αν έχετε πολλές ώρες διαφορά (δλδ καμιά 6 ώρες) μεταξυ των πτήσεων θα προλάβετε αλλιώς χλωμό.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω..λες να βάλουμε και εμείς για το τέλος την Bangkok?Γιατί σκέφτομαι πως αν πάμε από την αρχή θα γλυκαθούμε και θα καταθέσουμε όλο το χρήμα εκεί και μας περιμένουν υποτίθεται Καμπότζη και Λάος...