• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τανζανία Tanzania? Hakuna Matata!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
αχχχ......το πιο ωραίο ταξίδι που διάβασα...τουλάχιστον μέχρι τώρα...γιατί να μην συμφωνεί κι ο οικονομικός προυπολογισμός μου??μπράβο ρε συ και για τις εικόνες που μετέφερες και γι αυτό που έζησες μέσα στην φύση, τι πιο όμορφο. Θέλω κι εγώ να βρεθώ ανάμεσα σε λιοντάρια και ελέφαντες!!!!:)

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Zmaria σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πίστεψέ με, δεν είμαι καμιά πλούσια και τα "μάζευα" αρκετό καιρό στον κουμπαρά για να πραγματοποιήσω το συγκεκριμένο ταξίδι. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσεις κι εσύ, δεν θα το μετανιώσεις:)...

travellover

New Member
Επόμενο Ταξίδι
new york
Φίλη Μένια θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες μαζί μας όλες αυτες τι εικόνες.
Ίσως να ειναι το πιο κατατοπιστικό άρθρο απο όσα έχω διαβάσει (και πιστεψέ με είναι πολλά..)
Είχα το ταξίδι στη Ζανζιβάρη 2 χρόνια στο μυαλό μου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσω... Το Δεκέμβρη λοιπόν αναχωρώ :)! Εχουμε βγάλει πλάνο με τον φίλο μου 18 μερες Ζανζιβάρη εκ των οποίων 3 στη Stone Town και οι υπόλοιπες στη Nungwi. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για όλες τις μέρες ετσι ώστε να έχουμε ελευθερια κινησεων και να μπορεσουμε να εξερευνησουμε ολόκληρο το νησι. Πιστεύεις οτι ειναι πολλες 15 μερες στο nungwi και ίσως βαρεθούμε???

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εχουμε βγάλει πλάνο με τον φίλο μου 18 μερες Ζανζιβάρη εκ των οποίων 3 στη Stone Town και οι υπόλοιπες στη Nungwi. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για όλες τις μέρες ετσι ώστε να έχουμε ελευθερια κινησεων και να μπορεσουμε να εξερευνησουμε ολόκληρο το νησι. Πιστεύεις οτι ειναι πολλες 15 μερες στο nungwi και ίσως βαρεθούμε???
18 μέρες???:shock: Νομίζω ότι είναι υπεραρκετές... Εκτός κι αν θες ρηλάξ μέχρι τελικής πτώσεως!:D Πέρα από την πλάκα όμως, 3 μέρες στη Stone Town είναι υπερ-υπερ-αρκετές και η ενοικίαση αυτοκινήτου δύσκολη υπόθεση. Η σήμανση στους δρόμους είναι για κλάματα και η αστυνομία καραδοκεί παντού μπας και "τσιμπήσει" κανά $$$. Εχε υπόψιν ότι για τους τουρίστες η ζωή εκτός ξενοδοχείου είναι αρκετά ακριβή. Οι εκδρομές "τσούζουν" και "πονούν", τα ταξί το ίδιο. Αλλά και πάλι 15 μέρες στο Nungwi μου φαίνονται υπεραρκετές... Το νησί έχει γενικά πράματα να δεις και να κάνεις αλλά ΟΚ, 7-8 μέρες νομίζω είναι καλές. Μήπως να το συνδυάζατε με άλλα νησιά (Pemba, Mafia)? Ηθελα πολύ να τα επισκεφτώ αλλά ούτε χρόνος υπήρχε ούτε και $$$$$...:D
Mafia Island
Pemba.NET

travellover

New Member
Επόμενο Ταξίδι
new york
Επειδή η δουλειά μου αφορά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρόλο που κατοικώ σε νησί, δεν μπορώ να χαρώ καλοκαίρι... Γι αυτό, ακριβώς όπως το έθεσες, θέλω ρηλάξ μεχρι τελικής πτώσης :D!!!!! Βασικά θέλω το πρωι που θα ξυπνάω να έχω την πολυτέλεια μια ωραίας παραλίας και μετά να εξερευνώ τα γύρω μέρη. Έχω στο μυαλό μου να γυρίσω ολόκληρη τη Ζανζιβάρη και όσα περισσότερα μικρότερα νησάκια μπορέσω. Προτίμησα τη λύση του αυτοκινήτου αντί για ταξί, πρώτον για την αίσθηση ελευθερίας που σου παρέχει και δεύτερον γιατι λόγω των πολλών ημερών μου έδωσαν μια πάρα πολύ καλή προσφορά για ενοικίαση!! Όσο αναφορά την οδήγηση νομίζω πως έχω πάρει το κολάει έπειτα απο τόση οδήγηση Μαλαισία-Ταυλάνδη (ελπίζω δηλαδή)!!
Ανυπομονώ:clap::clap:!!!!!!!!!

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Ε τότε σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα! Μόνο που, το ξαναλέω, να έχεις μαζί σου αρκετά χρήματα, οτιδήποτε τουριστικό κοστίζει... Αν θες κάποια άλλη πληροφορία στείλε μου ΠΜ για να δω το μηνυμα σου:)

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Επειδή η δουλειά μου αφορά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρόλο που κατοικώ σε νησί, δεν μπορώ να χαρώ καλοκαίρι... Γι αυτό, ακριβώς όπως το έθεσες, θέλω ρηλάξ μεχρι τελικής πτώσης :D!!!!! Βασικά θέλω το πρωι που θα ξυπνάω να έχω την πολυτέλεια μια ωραίας παραλίας και μετά να εξερευνώ τα γύρω μέρη. Έχω στο μυαλό μου να γυρίσω ολόκληρη τη Ζανζιβάρη και όσα περισσότερα μικρότερα νησάκια μπορέσω. Προτίμησα τη λύση του αυτοκινήτου αντί για ταξί, πρώτον για την αίσθηση ελευθερίας που σου παρέχει και δεύτερον γιατι λόγω των πολλών ημερών μου έδωσαν μια πάρα πολύ καλή προσφορά για ενοικίαση!! Όσο αναφορά την οδήγηση νομίζω πως έχω πάρει το κολάει έπειτα απο τόση οδήγηση Μαλαισία-Ταυλάνδη (ελπίζω δηλαδή)!!
Ανυπομονώ:clap::clap:!!!!!!!!!
εγώ πάντως πήγα πέρσι το καλοκαίρι για 8 βράδια και αν μου έλεγαν να κάτσω 20 θα καθόμουν και άλλο, βέβαια έμενα στο Nungwi οπότε είχα και εναλλακτικές βραδινές λύσεις. Αυτοκίνητο δεν νοικιάσαμε αλλά νοικιάζαμε κάθε μέρα ταξί που μας έπαιρνε από το ξενοδοχείο και γυρνούσαμε έτσι το νησί ως το απόγευμα με 30-40ευρώ περίπου.. Οτι χρειαστείς στείλε μήνυμα..

mariamaria

New Member
γεια χαρα
ειμαστε 2 ατομα και σκοπευουμε να παμε διακοπες στην τανζανια για 3 μηνες,25 νοεμβρη με 25 φεβρουαριου.
ποσο πιστευετε οτι θα μας κοστισει αυτο το ταξιδι χωρις τα αεροπορικα εισητηρια απο αθηνα νταρ ελ σαλαμ και πισω.
θελουμε να παμε σε ολους τους τοπ προορισμους ( εισοδος σε παρκα, σαφαρι, καταδυσεις και οτι αλλο υπαρχει). δεν θελουμε να μεινουμε σε ακριβα ξενοδοχεια.
ισχυει οτι μπορεις να μεινεις σε δωματια σπιτιων με πολυ λιγοτερα χρηματα?

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
ισχυει οτι μπορεις να μεινεις σε δωματια σπιτιων με πολυ λιγοτερα χρηματα?
Καλησπέρα Μαρία! 3 μήνες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορώ λοιπον να σου πω περί κόστους:(... Για διαμονή σε δωμάτια σπιτιών δεν ξέρω, πρέπει να οργανωθείτε πολύ καλά... Στο tripadvisor κοίταξες για φθηνές επιλογές διαμονής?

AlexDana

New Member
Καλησπέρα, ωραίο το ταξίδι που περιγράφεις, σκέπτομαι να πάω και εγώ αλλά όχι για σαφάρι, θα γυρίσω τα νησάκι ( Zanzibar, Mafia, Pemba, κτπ.) και αναρωτιόμουν εάν χρειάζεται εμβόλια ή χαπάκια, μήπως γνωρίζεις ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom