gioske
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβετ
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το φως της Ισλανδίας είναι μαγικόΌλα πανέμορφα, αλλά οι εικόνες του Seljalandsfoss απλά δεν παίζονται! Κορυφαίες λέμε!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το φως της Ισλανδίας είναι μαγικόΌλα πανέμορφα, αλλά οι εικόνες του Seljalandsfoss απλά δεν παίζονται! Κορυφαίες λέμε!
Takk Fyrir gioske ή αλλιώς... Σε ευχαριστούμε gioske !!
Πραγματικά απίστευτη χώρα, όταν γυρίζεις θες να ξαναπάς πάλι την επόμενη μέρα! Θα ήθελα να δω και χειμωνιάτικες φωτογραφίες από τα ίδια, λατρεμένα τοπίαGioske η περιγραφή σου είναι άκρως απολαυστική. Μπράβο σας για το ταξίδι αυτό. Η Ισλανδία είναι μαγική και πραγματικά οι φωτογραφίες σου είναι εξωπραγματικές. Έχω εντυπωσιαστεί με τη μαγεία του τόπου αυτού διότι όταν πήγα εγώ τον Γενάρη, φαντάζεσαι πως όλα ήταν παντελώς άσπρα. Βλέπω τώρα τις φωτογραφίες σου και δε μπορούσα να φανταστώ το πόση ακόμα ομορφιά κρυβόταν κάτω από τους πάγους. Σου εύχομαι να είσαι καλά. Και στα επόμενα. Όσο για μένα κάποια στιγμή δεσμεύομαι να τελειώσω το άρθρο για τη χώρα αυτή και να το ανεβάσω.
Δεσμεύτηκες! Θα σε περιμένουμεΌσο για μένα κάποια στιγμή δεσμεύομαι να τελειώσω το άρθρο για τη χώρα αυτή και να το ανεβάσω.
Σ ευχαριστώ και εύχομαι αν δεν έχεις πάει να το κάνεις. Θα νιώσεις απίστευτα πράγματαδεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω διαβάζοντας σε και βλέποντας τις υπέροχες φωτογραφίες σου. σ ευχαριστώ και εύχομαι να μπορείτε πάντα να ταξιδεύετε σε μέρη που σας συναρπάζουν.
Ναι, αυτή η ευχή είναι η μόνη που έχει αξία τελικάευχαριστώ πολύ για την ευχή σου, δυστυχώς όμως μετά από κάποια ηλικία περιορίζονται οι προορισμοί που μπορείς να απολαύσεις έτσι όπως θα τους απολάμβανες όταν ήσουν νέος. όπως και νάχει όμως εύχομαι να μπορούμε να ταξιδεύουμε όπου μπορεί ο καθένας.