el mago
Member
Τέλη Σεπτεμβρίου τι καιρό θα έχει? Πιστεύω σχετικά καλό γιατί αφήνει πίσω καλοκαίρι ! Κ τι ώρα δλδ να νυχτώνει? 10-11?Σε σημείο να μην μπορείς να δεις κάτι εννοώ. Βασικά σκέφτομαι να κάνω τον κύκλο ξεκινώντας από την Βόρεια πλευρά του νησιού κ να αφήσω στο τέλος την Νότια πλευρά κ τον χρυσό κύκλο. Ώστε να μου μείνει ωραία ανάμνηση φεύγοντας. Μόλις ολοκλήρωσης το στορυ σου, θα βγάλω κ εγώ το οριστικό πλάνο κ θα στο πω. Θενκς!Χαίρομαι που επιλέξατε αυτό τον τρόπο μετακίνησης και διαμονής, είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε το ταξίδι όπως κάναμε και εμείς. 7 γεμάτες μέρες χρειαστήκαμε και εμείς και είχαμε κρατήσει και άλλη, την 8η σαν "ρεζέρβα". Ωστόσο προλάβαμε να δούμε αυτά που θέλαμε οπότε την ξοδέψαμε στην πρωτεύουσα. Σύμμαχός μας ήταν και το ατέλειωτο φως της ημέρας που σου επέτρεπε να οδηγήσεις μέχρι αργά χωρίς να κουράζεσαι και να νυστάζεις. Οπότε:
Α) Μπάνιο κάναμε στα camping έναντι μικρού αντιτίμου, 2-3 € το άτομο και στις πισίνες και στα λουτρά στα χωριά και στις κωμοπόλεις. Μην αγχώνεσαι, οι συνήθειες ατομικής υγιεινής μπορούν να εφαρμοστούν άνετα . Και νομίζω επειδή ο Σεπτέμβριος είναι shoulder season για την Ισλανδία, νομίζω πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα camping θα είναι ανοικτά.
Β) Και μία ολόκληρη μέρα να αφιερώσεις στο Ρέικιαβικ, προλαβαίνεις να πάρεις μια καλή γεύση της πόλης. Προσωπικά στα ταξίδια μου αρέσει η φύση της χώρας αλλά θεωρώ απαραίτητο να εξερευνήσω και την ανθρωπογεωγραφία του κάθε τόπου
Η ιστορία μου θα τελειώσει σύντομα, αλλά έχουμε χρόνο ακόμα . Ότι θέλεις βέβαια μπορείς να ρωτάς και ενδιάμεσα