• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Tα παράξενα της κρίσης

Borealis

Member
δεν βλεπω τους κριτικους να σχολιασουν και με λουζει κρυος ιδρωτας
Eγώ θα σε αφήσω ασχολίαστο γιατί μόλις ανακάλυψα ότι είσαι σουρδοντάμαρο και εσύ σαν εμένα, οπότε σταματώ να στη λέω (προς το παρόν).

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
δεν βλεπω τους κριτικους να σχολιασουν και με λουζει κρυος ιδρωτας
Κανεις δεν ειναι κριτικος και κανεις δεν σχολιαζει, ολοι συζηταμε. Οσο για την απαντηση που ζητας ασε να βρω το στατιστικο που σκεφτομαι και τα λεμε. Μεχρι τοτε 1/12 < 11/12 αρα ο συλλογισμος σου θελει κουβεντα.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
ναι ρε σωκρατη να συζηταμε.καποιοι δεν συζητανε,σχολιαζουνε κακεντρεχα και ειρωνευονται.εγω εβγαλα την πηγη μου και τα στοιχεια.θελω να δω αυτους που ειρωνευονται και λενε αρλουμπες τι θα πουνε.οταν ειρωνευεσαι και σχολιαζεις να εχεις και τα καρυδια να βγαινεις και να μιλας

• Like
Reactions: GTS

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ναι ρε σωκρατη να συζηταμε.καποιοι δεν συζητανε,σχολιαζουνε κακεντρεχα και ειρωνευονται.εγω εβγαλα την πηγη μου και τα στοιχεια.θελω να δω αυτους που ειρωνευονται και λενε αρλουμπες τι θα πουνε.οταν ειρωνευεσαι και σχολιαζεις να εχεις και τα καρυδια να βγαινεις και να μιλας
Αγαπητε μου οταν η πληροφορηση στηριζεται σε φυλλαδες και σε σαβουρες τυπου ζουγκλα.γρ ευκολα παραπλανειται κανεις. Απο το συνολο των εισαγωγων αυτοκινητων βασει του επισημου φορεα του κλαδου η πατσαβουρα διαλεξε το segment που εντυπωσιαζει περισσοτερο και γενικευσε το πραγμα. Δες και μονος σου.
http://www.seaa.gr/data/segments/2010-12-seg.pdf

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δες επισης και αυτο
http://www.seaa.gr/data/pdf/2010-12-b.pdf

3149>13003 με τη λογικη των αγραμματων αυτοκλητων φωστηρων της "δημοσιογραφιας" (για το διαστημα ιαν-δεκ 2010).
Να γινω πιο συγκεκριμενος σε αυτο που με εκνευριζει. Ο "δημοσιογραφος" πεταει πρωτα το πυροτεχνημα για να εντυπωσιασει χωρις καν να εξηγησει αυτο που γραφει και εκει που πιστευει πως οι πιο πολλοι θα σταματησουν το διαβασμα, για να μην τον πουν και ασχετο, πεταει και το πραγματικο νουμερο.

fotast

Member
Τι να σχολιάσουμε?Οτι βλακεία γράφει η πατσαβούρα για εντυπωσιασμό?

Εχω τα στοιχεία των τελευταίων 10 χρόνων από την πηγή που δίνει ο Sokratis(ΣΕΑΑ).Η εταιρεία ποτέ δεν ήταν(σε ετήσια βάση) μέσα στις 10 πρώτες.Μία φορά νομίζω ήταν στην 9η θέση.Δέκα χρόνια Χ 12 μήνες κάνουν 120 μήνες.Τώρα ένα μήνα συμπτωματικά(μπορεί να έπαιξε καμμία μαζική εταιρική ή leasing πώληση) βρέθηκε στην δεύτερη θέση και η δημοσιογραφάρα βγάζει το συμπέρασμα οτι οι ΄Ελληνες στην κρίση αγοράζουν Mercedes.

΄Οποιος θέλει νά καταλάβει καταλαβαίνει.Αν δεν μπορεί ας μείνει με τα καρύδια του..

XRISTOS71

Member
Απορώ γιατι δίνετε συνέχεια σε ενα θεμα που δεν υπάρχει καν !!!!!!!!!!!

Αλοίμονο αν η mercedes γινόταν το Νο 2 στις πωλήσεις στην ελλάδα ,εδω δεν εγινε τα χρυσα χρόνια του χρηματιστηρίου και θα γίνει τώρα ?????

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Απορώ γιατι δίνετε συνέχεια σε ενα θεμα που δεν υπάρχει καν !!!!!!!!!!!

Αλοίμονο αν η mercedes γινόταν το Νο 2 στις πωλήσεις στην ελλάδα ,εδω δεν εγινε τα χρυσα χρόνια του χρηματιστηρίου και θα γίνει τώρα ?????
Οπως ειπε ο λαγος στο γνωστο ανεκδοτο, λεμε καμια μαλακια για να περασει η ωρα... απλα λογω μαζοχισμου την πλαισιωνουμε με πινακες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ισπανία - Τουρισμός 55+ - Segittur - (Travel Daily News)

δες τε ποσοι ηρθαν με το προγραμμα 55 συν στην Ισπανια την χρονια που μας περασε
και ποσοι ηρθαν απο τα αλλα κρατη.
Που ειναι το παραξενο εδω ρε panpan;
Το φθηνοτερο πακετο ηταν απο τα τουριστικα γραφεια + η τεραστια διαφημιση που επεσε.

ΥΓ ευχαριστω που εληξες το θεμα με τη Mercedes, μ' ειχε κουρασει.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ

δες τε ποσοι ηρθαν με το προγραμμα 55 συν στην Ισπανια την χρονια που μας περασε
Συμπέρασμα Παναγιώτη πως έχουμε τους πιο στερημένους που βρήκαν ευκαιρία με την επιδότηση.
Πάντως περισσότερες αρνητικές είναι οι εντυπώσεις, (για ένα ταξιδευτή...)έχει και τα στραβά του το πρόγραμμα

XRISTOS71

Member

Μιά χαρά ήταν το πρόγραμμα και μπόρεσαν πολλοι να ταξιδεψουν καπου και εκτός Ελλάδος και το 55+ ηλικιακά δεν ηταν δεσμευτικό τελικά

Αν δεν κανω λάθος ηταν η πρωτη ? φορά που εγιναν τετοια προγραμματα που αφορούσαν την Ελλάδα ?????

Πάντως οι γονεις μου πήγαν ανδαλουσιά 8 μερούλες OΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
αεροπορικα -ξενοδοχειο -φαγητό -ξεναγήσεις μεταφορές σε Πορτογαλία-Γιβραλταρ και πλήρωσαν με 440 ευρουλακια έκαστος ,και τωρα ψηνονται για να πανε και αλλού !!!!!!
Επιτέλους ας ξεπεράσουμε τα σύνορα οσο το δυνατόν περισσότεροι

Φτανει πιά ο Θρησκευτικός Τουρισμός των ενοριών -τουριστικών γραφείων :mad::mad:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom