• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Tα παράξενα της κρίσης

fotast

Member
εγω δεν καταλαβαινω γιατι να πληρωσω ελλαδα και οχι εξωτερικο.να αιτιολογησω...πραγα σε διαμερισματαρα μας βγηκε 85 ευρω το ατομο για 3 διανυκτερευσεις.βερολινο σε αλλη διαμερισματαρα 78 το ατομο για 3 διανυκτ.φιλαρακι εψαχνε να βρει δωματιο με την κοπελα του δυτικη μακεδονια και βρηκε τελικα αγιο γερμανο πρεσπες με 90 ευρω..........την μερα!!!αρα εγω σε αυτην την χωρα δεν δινω μια για διακοπες.να βαλουν μυαλο και να μην νοικιαζουν ουτε ραντζο.επισης κατι ασχετο με ταξιδια αλλα σχετικο με την κριση και την ηλιθιοτητα του ελληνα.ποια αυτοκινητοβιομηχανια βγηκε δευτερη σε πωλησεις στην ελλαδα τον μηνα δεκεμβριο??????
η mercedes!!!!!!ελεος!!!!
Δεν ειναι καλά αυτοκίνητα τα Mercedes???:xmas_biggrin:

Εχει η Ελλάδα αυτοκινητοβιομηχανία?

Μας εχεις μπερδέψει τελικά.ΟΚ να μην πληρώνουμε ακριβά στην Ελλάδα.Αλλά να μην αγοράζουμε Mercedes,να μην πληρώνουμε μετρό και ..κατούρημα στην Γερμανία αλλά να νοικιάζουμε διαμερισματάρες στο Βερολίνο..

Ξεκαθάρισε παρακαλώ την θέση σου:xmas_mrgreen:

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
εαν ο μονος σοβαρος λογος που μπορεις να εκφερεις ειναι η ειρωνια συγχαρητηρια.διαμερισματαρα με 80 ευρω 3 μερες πιστευω ειναι καλυτερα απο 90 την μερα δικλινο.γνωμη μου ε.εσυ αν θελεις πες μου κατι αλλο.ναι μετρο δεν θα ξαναπληρωνα 1.40 , οπως εχω αρχισει να μην πληρωνω και διοδια εδω.ναι η φυσικη μου αναγκη το κατουριμα δεν εχει κοστος.εσυ αν θελεις δινε 70 λεπτα.μαγκια σου.οπως το παρει ο καθενας.εσυ αν θελεις αγορασε mercedes.μην μου κλεγεσαι αυριο ομως για κριση και τριχες.εγω βολευομαι με ενα peugeot 206 10ετιας.καλα παει.ροδες εχει,τιμονι ολα ok.τελος αν θελεις μιλα σοβαρα.αν δεν θελεις μην χαλας μια ενδιαφερον συζητηση.γελοιο ειναι.γκεγκε?

fotast

Member
εαν ο μονος σοβαρος λογος που μπορεις να εκφερεις ειναι η ειρωνια συγχαρητηρια.διαμερισματαρα με 80 ευρω 3 μερες πιστευω ειναι καλυτερα απο 90 την μερα δικλινο.γνωμη μου ε.εσυ αν θελεις πες μου κατι αλλο.ναι μετρο δεν θα ξαναπληρωνα 1.40 , οπως εχω αρχισει να μην πληρωνω και διοδια εδω.ναι η φυσικη μου αναγκη το κατουριμα δεν εχει κοστος.εσυ αν θελεις δινε 70 λεπτα.μαγκια σου.οπως το παρει ο καθενας.εσυ αν θελεις αγορασε mercedes.μην μου κλεγεσαι αυριο ομως για κριση και τριχες.εγω βολευομαι με ενα peugeot 206 10ετιας.καλα παει.ροδες εχει,τιμονι ολα ok.τελος αν θελεις μιλα σοβαρα.αν δεν θελεις μην χαλας μια ενδιαφερον συζητηση.γελοιο ειναι.γκεγκε?
Δεν θα ξαναμιλήσω για να μην χαλάσω "μια ενδιαφέρον συζήτηση":xmas_biggrin:

Αν σου ζητήσω δανεικά για Mercedes να μην μου δώσεις...

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
θα παω να βρω τους ομοιους σου στην καστορια τωρα.αρα εχω δρομο να κανω και δεν μπορω να συμμετασχω σε αυτην την ωραια συζητηση.αι εμ σορυ

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Καλή χρονιά σε όλους. Ειλικρινά οι χαριτωμένες αψιμαχίες πολύ μου έλειψαν. Τώρα όσον αφορά το θέμα μας, το ενιάμηνο από Ιανουάριο εώς Σεπτέμβριο του 2010 οι εισπράξεις από ταξιδιωτικές υπηρεσίες υποχώρησαν στα 8,6 δισ. ευρώ έναντι 9,2 δισ. ευρώ το 2009. Είναι στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδας. Και είναι επίσης γνωστό ότι οι εισροές ταξιδιωτικού συναλλάγματος είναι καθηλωμένες από το 2006 περίπου στα 11 δισ. ευρώ. Αυτό βεβαίως που δε λένε οι αριθμοί είναι αυτό που εύστοχα οι παραπάνω συνομιλητές είπαν ότι η κρίση χτυπάει τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Πάντως πρόσφατα είδα μια παλιά ταινία -ωστόσο επίκαιρη- σε σχέση με τα παράξενα της κρίσης, που συστήνω ανεπιφύλακτα "Ο κύριος Βερντού" .

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
εγω δεν καταλαβαινω γιατι να πληρωσω ελλαδα και οχι εξωτερικο.να αιτιολογησω...πραγα σε διαμερισματαρα μας βγηκε 85 ευρω το ατομο για 3 διανυκτερευσεις.βερολινο σε αλλη διαμερισματαρα 78 το ατομο για 3 διανυκτ.φιλαρακι εψαχνε να βρει δωματιο με την κοπελα του δυτικη μακεδονια και βρηκε τελικα αγιο γερμανο πρεσπες με 90 ευρω..........την μερα!!!αρα εγω σε αυτην την χωρα δεν δινω μια για διακοπες.να βαλουν μυαλο και να μην νοικιαζουν ουτε ραντζο.επισης κατι ασχετο με ταξιδια αλλα σχετικο με την κριση και την ηλιθιοτητα του ελληνα.ποια αυτοκινητοβιομηχανια βγηκε δευτερη σε πωλησεις στην ελλαδα τον μηνα δεκεμβριο??????
η mercedes!!!!!!ελεος!!!!
Μαλλον πρεπει να επανεξετασεις την αξιοπιστια των πηγων σου. Ποτε η mercedes δεν ηταν πρωτη σε πωλησεις και ουτε θα ειναι.
Πωλήσεις νέων αυτοκινήτων 2010: Πτώση 35,8% - GRsales - 4TROXOI
Συγκρινονται τα 90 ευρω σε παραδοσιακο σπιτι στις Πρεσπες ή οπουδηποτε με ενα καραδιαμερισμα στην καρδια μιας πολης? Δεν εχουν το ιδιο κοστος κατασκευης ουτε τα ιδια εξοδα συντηρησης ανα τετρ. μετρο. Σιγουρα το φιλαρακι σου αν εψαχνε περισσοτερο θα εβρισκε και με 40 ευρω. Καλο ειναι να συγκρινουμε ομοια, πχ ενα ξενοδοχειο στη Θεσσαλονικη με ενα αντιστοιχο στο ντυσελντορφ.

XRISTOS71

Member
Πέστα Σώκρατες γιατι εδω μεσα εχουμε χάσει την μπάλα με οτι διαβαζουμε πλέον

Αλλά μαλλον ο φίλος με το 106 έχει αποθυμένο την mecedes και δεν ξερει τι γράφει
και μην βιαστεί να με κρίνει αρνητικά γιατι θα τον πληροφορίσω οτι απο το 1995 μεχρι το 2005 περασαν απο τα χερια μου 3 peugeot 106

Σαφέστατα και στην ελλαδα τα δωματια ειναι ακριβά και υπερτιμημενα σε μεγάλο βαθμό ,σαφέστατα ο ελληνας εχει μαθει να συμπεριφέρετε σαν κακομοίρης και κλαψωμ@@@@κιας σαν την Μαρθα Βούρτση αλλά απο την άλλη θελει να βρει δωματιο με spa στην Αράχωβα να παει να μεινει στις γιορτές η να παει σρτο εξωτερικό να κοιμηθει σε πάτο και μετα να το παιζει και πονηρός οτι ταχα έμεινε στην χλίδα τσάμπα

fotast

Member
Μαλλον πρεπει να επανεξετασεις την αξιοπιστια των πηγων σου. Ποτε η mercedes δεν ηταν πρωτη σε πωλησεις και ουτε θα ειναι.
Πωλήσεις νέων αυτοκινήτων 2010: Πτώση 35,8% - GRsales - 4TROXOI
Η Mercedes δεν ηταν ποτέ ούτε στην πρώτη δεκάδα των ετήσιων πωλήσεων τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον(άρα και στις καλές εποχές πρό κρίσης).Αλλα για ορισμένους που ποστάρουν οτι θέλουν και προσπαθούν να μας περάσουν το άσπρο για μαύρο αυτά είναι ψιλά γράμματα.Αρκετά ασχολήκαμε με γραφικούς,ας σεβασθούμε το θέμα που άνοιξε ο traveladdict.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ευχαριστώ που ρωτάς για λογαριασμό μου:xmas_biggrin:

Το είπε για μένα,τι να εννοούσε ο ποιητής μέσα στην "τρικυμία" του?
Το ξέρω ότι το είπε για σένα. Αλλά τι εννοούσε? Να κάνω μιαν αυθαίρετη υπέρβαση ότι μπορεί να νομίζει ότι ο Άγιος Γερμανός και οι Πρέσπες είναι στην Καστοριά?

fotast

Member
Το ξέρω ότι το είπε για σένα. Αλλά τι εννοούσε? Να κάνω μιαν αυθαίρετη υπέρβαση ότι μπορεί να νομίζει ότι ο Άγιος Γερμανός και οι Πρέσπες είναι στην Καστοριά?
Λες να ειναι μπερδεμένος και γεωγραφικά?

Σωθήκαμε τότε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα