giwrgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περου,Περου,Περου,Περου..
εε,αντε βρε εφη..Μην το λες σε μένα...τόχω κάνει παλιά,φτάνει,
όποιος θελει αναλαμβάνει και βγάζει ανακοίνωση![]()
εε,αντε βρε εφη..Μην το λες σε μένα...τόχω κάνει παλιά,φτάνει,
όποιος θελει αναλαμβάνει και βγάζει ανακοίνωση![]()
Γεια σου βρε G ποιητη!!!με τις ωραιες σου εικονες !Αραγμένος σε παραλία γνωστού ξενοδοχείου στο Σούνιο, με τον ήλιο να ζεσταίνει τα κοκκαλάκια μου, το κρύο καφεδάκι παραδίπλα, το αγαπημένο μου βιβλίο στα χέρια, μια υπέροχη δροσερή θάλασσα να λαμποκοπάει, το ναό του Ποσειδώνα φάτσα-κάρτα, αναρωτιέμαι τι θέλει ο χειμώνας να'ρθει πάλι και γιατί δε ξεκουμπίζεται μια και καλή.
Φίλοι του χειμώνα, όταν μας λέτε για χειμωνιάτικες λιακάδες, για ήλιο και θάλασσα το χειμώνα, εικόνες ειλικρινά υπέροχες, δε κάνετε κάτι άλλο από το να μας περιγράφετε ένα μικρό καλοκαίρι, απλά δε το έχετε καταλάβει![]()
΄Γεια σου βρε G ποιητη!!!με τις ωραιες σου εικονες !
Ε μα πεστα ..πεστα ...αλκυονιδες και χειμωνιατικες λιακαδες ...αμα κοπτεστε τοσο πολυ για το χειμωνα να μιλατε για χιονια-παγους-παγετωνες -υπο το μηδεν-βροχες-λασπες-χιονονερα-αλυσιδες..και να τα χαιρεστε
Χωρια που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου ...ο δολιος τοπικ σταρτερ ανοιγει το θεμα τωρα που εχουν οι περισσοτεροι μπουχτισει το καλοκαιρι και τις ζεστες.
Το ίδιο λέω κι εγώ...... αναρωτιέμαι τι θέλει ο χειμώνας να'ρθει πάλι και γιατί δε ξεκουμπίζεται μια και καλή.
Συμφωνώ, έτσι όπως τον περιγράφουν μερικοί, μου αρέσει κι εμένα ο χειμώνας..Φίλοι του χειμώνα, όταν μας λέτε για χειμωνιάτικες λιακάδες, για ήλιο και θάλασσα το χειμώνα, εικόνες ειλικρινά υπέροχες, δε κάνετε κάτι άλλο από το να μας περιγράφετε ένα μικρό καλοκαίρι, απλά δε το έχετε καταλάβει![]()