Joanna
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Πάνω που χαρήκαμε με τη χθεσινή ηλιόλουστη μέρα, άντε πάλι, ψάχνουμε τον ήλιο, αλλά πουθενά σήμερα..
Ε ναι!!!!!!!!!!!!!!Πάνω που χαρήκαμε με τη χθεσινή ηλιόλουστη μέρα, άντε πάλι, ψάχνουμε τον ήλιο, αλλά πουθενά σήμερα..
Εγώ άκουσα το άλλο πάλι..ότι ο καιρός θα είναι άστατος καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού..δυστυχώς..anyway, θα δούμε..προς το παρόν περιμένουμε έναν ήλιο που μας κάνει κολπάκια και παίζει με τα ήδη ξεχαρβαλωμένα νεύρα μας , και άνοδο της θερμοκρασίας, γιατί δεν τη παλεύω άλλο με τα μπουφάν και τα πουλόβερ !!!Παντως η σημερινη προβλεψη ελεγε για καλο καιρο και ηλιο και παλι μας παπαριασε.
Δυστυχως ακουω αρκετους να λενε οτι πολυ κρυο το χειμωνα =πολυ ζεστη το καλοκαιρι ...δεν ξερω αν θα πρεπει να το πιστεψω ή οχι.
Από το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!!να δροσιζόμαστε συχνά πυκνά μέσ το καψοκαλόκαιρο!Εγώ άκουσα το άλλο πάλι..ότι ο καιρός θα είναι άστατος καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. !!!
Προς το παρόν, ας χαρούμε το ηλιόλουστο σ.κ. που έρχεται (σύμφωνα με την ΕΜΥ) χωρίς σκουφιά, γούνινες μπότες και χοντρά μπουφάν !!!Οντως ειναι η χρονια που το σκουφι εχει φυτρωσει στο κεφαλι μου....φαγουρα με εχει πιασει πια ...
Μπα μπα μπα ...τα παιδια μας τα καλα τα χειμωνιατικα !!!!Από το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!!να δροσιζόμαστε συχνά πυκνά μέσ το καψοκαλόκαιρο!
τώρα κι εγώ μαζί σαςάντε να μας κάτσει η άνοιξη άντε!
παρερμηνεύεις Κλεοπάτρα τα λεγόμενα μουκατά πως θέλεις...Μπα μπα μπα ...τα παιδια μας τα καλα τα χειμωνιατικα !!!!
Τι ακουν τ΄αυτακια μου ...να σας θυμισω κατι που λεγαμε τοτε που ειχαμε το war και τσακωνομαστε ?
Αυτό ξαναπες το....Οντως ειναι η χρονια που το σκουφι εχει φυτρωσει στο κεφαλι μου....φαγουρα με εχει πιασει πια ...