E πώς να πας αφού δουλεύεις στον τουρισμό; Ελα, έλα, κρυφοχειμωνικός είσαι κι επειδή αναγκάζεσαι να ταλαιπωρείσαι από τη ζέστη λες ότι αγαπάς το καλοκαίρι. Πάω και στοίχημα ότι ψήφισες και χειμώνα και δε μας το λες!Μα δεν εχω παει ποτε καλοκαιρι στο Λονδινο...
Καλή διάθεση δόξα το Θεό έχουμε βρέξει - χιονίσει!!Η ζέστη πάει μαζί με τον ήλιο, δηλαδή φως, δηλαδή καλή διάθεση!
Η κίνηση τώρα, τι μου συγκρίνεις την καλοκαιρινή κίνηση με την χειμερινή? Που έκανα διπλάσια ώρα χτες για να πάω παντού? (είχα και πολλά δρομολόγια). Παρέα για μπάνιο με όλη την Αθήνα? Σχετικό.. Και πάλι δεν έχω αγοραφοβία..
Όσο για την θάλασσα ότι είναι σκέτο κάτουρο, τι να πω.. Ασχολίαστο.
Θα το αφήσω να παρακολουθήσω την συντριβή τους, πίνοντας ζεστό καφέ.liopyr ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Μη με λες αφεντικό, είμαι ευαίσθητος και μπορεί να αυτοκτονήσω.Αφεντικό, έλα!
Ασφαλώς και τίποτα δε τελείωσε.Έχει λογική εξήγηση το προβάδισμα ρε παιδιά. Μη ψαρώνετε. Έριξε τη πρώτη βροχούλα, χαρήκανε οι χειμωνολάγνοι και έσπευσαν να ψηφίσουν. Εμείς, οι άλλοι, προσπαθούμε να συνέλθουμε που αργά αλλά σταθερά φεύγει το καλοκαιράκι. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.
Σ αυτό μαζί σου 100%! Μάλλον όχι, 1000%!Καλή διάθεση δόξα το Θεό έχουμε βρέξει - χιονίσει!!
Ο χειμώνας δεν είναι μόνο βροχές και χιόνια στο καμπαναριό,μιλάμε για τα σημερινά δεδομένα και την Ελλάδα και βάση αυτών ψηφίζω!
Ακόμα και το Δεκέμβριο-Ιανουάριο σε πληροφορώ οτι έκανε σούπερ μέρες για μπανάκι,με ήλιο,εκεί να δεις διάθεση μετά!
Δε μίλησα για αγοραφοβία,αλλα μιας και ζώ στην Αθήνα προτιμώ να χαίρομαι τη θάλασσα το χειμώνα!!!
Μπραβο το βρηκες... κερδιζεις ενα σετ χειμερινων ειδων πρωτης αναγκης απαραιτητο για τις ευχαριστες μερες και νυχτες του χειμωνα που αποτελειται απο:E πώς να πας αφού δουλεύεις στον τουρισμό; Ελα, έλα, κρυφοχειμωνικός είσαι κι επειδή αναγκάζεσαι να ταλαιπωρείσαι από τη ζέστη λες ότι αγαπάς το καλοκαίρι. Πάω και στοίχημα ότι ψήφισες και χειμώνα και δε μας το λες!
Καλά,εσύ κοιμάσαι όρθιος όμως.
Ε τι να κανουμε, δεν εχουμε ολοι τους καλους σου τροπους...Τελικά όντως είσαι μπουρτζόβλαχος!
για παράδειγμαΚαλα αμα εκανε και καυσωνα και να τον χτυπουσε ο ηλιος στο κεφαλι να δεις τι βλακειες θα ελεγε...
Σα να λέμε "αν είσαι άντρας έλα έξω!!!"Μα γιατι να 'σαι μαθω τροπους; Αφου ειπαμε εχεις... αμα θες συνεχεια πμ.
Καλά τα λέει η vario.Σα να λέμε "αν είσαι άντρας έλα έξω!!!"