maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
liopyr ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
Αφεντικό, έλα!Μόλις τους περάσουμε στείλτε κάποιος ένα pm να κλείσω το poll, απλά ελεύθερα και δημοκρατικά.
;p
Δεν ξέρω...Γιατι περικαλω ?Δεν το καταλαβα αυτο.
Τα παιδια; Δεν ειμαι σιγουρος πως αυτοι που ψηφισαν χειμωνα ειναι και τοσο παιδια... ξες μωρε προτιμουν τσαγακι, κουβερτουλα, τηλεορασιτσα, καναπεδακι (ετσι τουλαχιστον μας ειπαν). Ωραια πραγματα... Ποσο παιδια μπορει να ειναι λοιπον;Ή θα βρέχει πάλι να χαίρονται τα παιδιά εδώ?
Ποιος ήρθε?and the winner is...!
Α αυτήν την νίκη λες, οκ σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!και μόνο που κονταροχτυπηθήκαμε και ούτε μπορούσατε να φαντασθείτε πόσοι πολλοί είμαστε είναι ΝΙΚΗ!
Α όχι ενοχικά. Εμείς δεν παραπονεθήκαμε για την αύξηση της τιμής του ρεύματος και πληρώνουμε τρελά το κλιματιστικό ούτε για τη βενζίνη που αναγκαζόμαστε να πάμε στα θάλασσας μπας και δροσιστούμε! Εδώ ψηφίζουμε αντικειμενικά ποια είναι η πιο ωραία εποχή. Κάνω λάθος; (λείπει φατσούλα με ομπρέλα,ε; )Άσε και μόλις σκάσει η είδηση για την εξίσωση του φόρου πετρελαίου θα φάμε πολύ κράξιμο.
Παιδιά,τα παράπονά σας στο ΓΑΠ.Εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
Καλα εσυ κοιμασαι και ονειρευεσαι...Χειμώνας βέβαια........
Και πήραμε προβάδισμα νομίζω??????
Καλά,εσύ θα περάσεις λαϊκό δικαστήριο για αντεπαναστατική προπαγάνδα και ηττοπαθή φρασεολογία.Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα με τον εξωτερικό εχθρό και θα ασχοληθούμε μετά με τον εσωτερικό.και μόνο που κονταροχτυπηθήκαμε και ούτε μπορούσατε να φαντασθείτε πόσοι πολλοί είμαστε είναι ΝΙΚΗ!