harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
Last edited by a moderator:
Ωραία, σύμφωνοι. Καύσωνα πού είδατε δηλ. φέτος? Γιατί έχει αναφερθεί αυτή η λέξη πολλάκις. Στην Αττική που είμαι εγώ, ούτε καν πλησίασε τους 40ο.Άντε πάλι.Μα για τον δικό μας χειμώνα γίνεται η δημοσκόπηση,όχι για τον Νορβηγικό.
Καλα αμα εκανε και καυσωνα και να τον χτυπουσε ο ηλιος στο κεφαλι να δεις τι βλακειες θα ελεγε...Ωραία, σύμφωνοι. Καύσωνα πού είδατε δηλ. φέτος? Γιατί έχει αναφερθεί αυτή η λέξη πολλάκις. Στην Αττική που είμαι εγώ, ούτε καν πλησίασε τους 40ο.
Kάυσωνας δε σημαίνει μόνο 40C αλλά παρατεταμένες περίοδοι με υψηλές μέσες θερμοκρασίες ή πολύ υψηλές ελάχιστες (πάνω από 29-30C).Ωραία, σύμφωνοι. Καύσωνα πού είδατε δηλ. φέτος? Γιατί έχει αναφερθεί αυτή η λέξη πολλάκις. Στην Αττική που είμαι εγώ, ούτε καν πλησίασε τους 40ο.
Δεν ήταν έτσι φέτος, επέτρεψέ μου. Πέρυσι ναι, φέτος όχι. Καύσωνας θεωρείται από 40ο και πάνω, νομίζω είναι ένας έντιμος ορισμός, μη το τραβάμε στα άκρα....Το καρφωμένο θερμόμετρο στους 35-36 για εβδομάδες ολόκληρες το λες φυσιολογικό δηλαδή;
Αν ναι,μάλλον έχεις ξεχάσει πως ήταν κάποτε το φυσιολογικό.
Μα γιατί το λες αυτό?Πωπω,πολύ μακάβριος γίνεσαι ρε παιδί μου.
Και γω το ιδιο ρε γμτ ...και δεν μπορω να το αποφυγω το ρημαδι!Εσύ το ξεκίνησες.
Επίσης εγώ τα τελευταία χρόνια βλέπω πάντα χιόνι το χειμώνα.Δεν λέω κάτι εξωπραγματικό.