Φέτος πέρασα τον τέλειο χειμώνα και το καλοκαίρι δούλευα 7ημερα 12ωρα για όποιον το θυμάται.Τι να σου πω.Μάλλον δεν βρήκες ποτέ τα κατάλληλα άτομα να περάσεις όπως πρέπει τον χειμώνα.Αν είσαστε όλοι καλοκαιρινοί τύποι στην παρέα,βέβαια,χάλια χειμώνες θα περνάτε.
Σαφώς κι όπως είπα πριν βρίσκεις κάτι να ξεχάσεις αυτό που σε δυσαρεστεί. Αλλά ειλικρινά τη ζέστη δε την παλεύεις στην πόλη. Τώρα πχ που μιλάμε είμαι μες στα νεύρα. Δε φτάνει που δε δουλεύω και γενικά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, έχω και τη ζέστη, ιδρώνω χωρίς καν να κινούμαι και ταλαιπωρούμαι. Κάθε τρεις και λίγο κοιτάω το μετεο για βροχή ή έστω πτώση της θερμοκρασίας.Καλά όποιος προτιμά το καλοκαίρι δεν πάει να πει ότι περνάει χάλια τον χειμώνα, είπαμε όχι κι έτσι. Φαντάζομαι ούτε το αντίθετο.
Τα Χριστούγεννα με πιάνει κατάθλιψη, γι'αυτό πάω πάντα εξωτερικό.Το ίδιο και το Πάσχα.Χμ τώρα που το λες Φένια ο Νοέμβριος κι εμένα δε μ'αρέσει γιατί έχει πολύ μικρές μέρες αλλά προσπαθώ να το ξεχνάω με τη σκέψη ότι έρχονται Χριστούγεννα που λατρεύω. Χριστούγεννα έχει το καλοκαίρι; Ε; Ε;
Για τα Χριστούγεννα δεν το καταλαβαίνω. Για το Πάσχα θα συμφωνήσω απόλυτα και μάλιστα φέτος έλεγα να πάω Παρίσι τη μεγάλη εβδομάδα που με ρίχνει όσο τίποτα. Θα μπορέσουμε όμως φέτος;Τα Χριστούγεννα με πιάνει κατάθλιψη, γι'αυτό πάω πάντα εξωτερικό.Το ίδιο και το Πάσχα.
Ο Νοέμβρης το μόνο καλό που έχει είναι η Γιορτή για το Πολυτεχνείο που με συγκινεί.
Δε μου αρέσουν οι συγκεντρώσεις με τα σόγια, τα τραπεζώματα, τα χαρτιά και το ότι πρέπει να μαι σε holiday mood.Για τα Χριστούγεννα δεν το καταλαβαίνω. Για το Πάσχα θα συμφωνήσω απόλυτα και μάλιστα φέτος έλεγα να πάω Παρίσι τη μεγάλη εβδομάδα που με ρίχνει όσο τίποτα. Θα μπορέσουμε όμως φέτος;
Δεν απάντησα γιατί το θεωρώ δεδομένο !Φένια μου, όπως "βολεύεται" κανείς και μπράβο στο κουράγιο σου. Όμως δε μου είπες αν θα πάμε το Πάσχα κάπου. Σκόπιμα το άφησες έτσι; (θέλω ν'ακούσω κάτι θετικό...). Συγγνώμη και για το οφ τοπικ
Ετσι, ουτε στον Αη Βασιλη να μην απαντησετε, μπορει με το δωρο να φερνει και κανενα εκτακτο φορο... ποιος ξερει;Χριστούγεννα πάντως μάλλον δε θα καταφέρω να την πάω κάπου με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θα μείνουμε σπιτάκι μας και δε θα απαντάμε στα τηλέφωνα.