• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλά όποιος προτιμά το καλοκαίρι δεν πάει να πει ότι περνάει χάλια τον χειμώνα, είπαμε όχι κι έτσι. Φαντάζομαι ούτε το αντίθετο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχει περισσότερη διάθεση όμως να περάσει καλά την εποχή που τον εμπνέει.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι να σου πω.Μάλλον δεν βρήκες ποτέ τα κατάλληλα άτομα να περάσεις όπως πρέπει τον χειμώνα.Αν είσαστε όλοι καλοκαιρινοί τύποι στην παρέα,βέβαια,χάλια χειμώνες θα περνάτε.
Φέτος πέρασα τον τέλειο χειμώνα και το καλοκαίρι δούλευα 7ημερα 12ωρα για όποιον το θυμάται.
Κι όμως, ψηφίζω μόνο καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα. Ο ήλιος με κάνει χαρούμενη και αισιόδοξη. Επίσης, αγαπώ πολύ και το φθινόπωρο και την άνοιξη, αλλά το χειμώνα όχι. Νοέμβρης,Μάρτης οι χειρότεροι μήνες.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χμ τώρα που το λες Φένια ο Νοέμβριος κι εμένα δε μ'αρέσει γιατί έχει πολύ μικρές μέρες αλλά προσπαθώ να το ξεχνάω με τη σκέψη ότι έρχονται Χριστούγεννα που λατρεύω. Χριστούγεννα έχει το καλοκαίρι; Ε; Ε;

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλά όποιος προτιμά το καλοκαίρι δεν πάει να πει ότι περνάει χάλια τον χειμώνα, είπαμε όχι κι έτσι. Φαντάζομαι ούτε το αντίθετο.
Σαφώς κι όπως είπα πριν βρίσκεις κάτι να ξεχάσεις αυτό που σε δυσαρεστεί. Αλλά ειλικρινά τη ζέστη δε την παλεύεις στην πόλη. Τώρα πχ που μιλάμε είμαι μες στα νεύρα. Δε φτάνει που δε δουλεύω και γενικά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, έχω και τη ζέστη, ιδρώνω χωρίς καν να κινούμαι και ταλαιπωρούμαι. Κάθε τρεις και λίγο κοιτάω το μετεο για βροχή ή έστω πτώση της θερμοκρασίας.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αν και υπερασπίζομαι κάργα το καλοκαίρι η διάθεση μου παραμένει ίδια, αισιόδοξη κυρίως, δηλαδή μια χαρά περνάω όλες τις εποχές.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χμ τώρα που το λες Φένια ο Νοέμβριος κι εμένα δε μ'αρέσει γιατί έχει πολύ μικρές μέρες αλλά προσπαθώ να το ξεχνάω με τη σκέψη ότι έρχονται Χριστούγεννα που λατρεύω. Χριστούγεννα έχει το καλοκαίρι; Ε; Ε;
Τα Χριστούγεννα με πιάνει κατάθλιψη, γι'αυτό πάω πάντα εξωτερικό.Το ίδιο και το Πάσχα.
Ο Νοέμβρης το μόνο καλό που έχει είναι η Γιορτή για το Πολυτεχνείο που με συγκινεί.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τα Χριστούγεννα με πιάνει κατάθλιψη, γι'αυτό πάω πάντα εξωτερικό.Το ίδιο και το Πάσχα.
Ο Νοέμβρης το μόνο καλό που έχει είναι η Γιορτή για το Πολυτεχνείο που με συγκινεί.
Για τα Χριστούγεννα δεν το καταλαβαίνω. Για το Πάσχα θα συμφωνήσω απόλυτα και μάλιστα φέτος έλεγα να πάω Παρίσι τη μεγάλη εβδομάδα που με ρίχνει όσο τίποτα. Θα μπορέσουμε όμως φέτος; :(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για τα Χριστούγεννα δεν το καταλαβαίνω. Για το Πάσχα θα συμφωνήσω απόλυτα και μάλιστα φέτος έλεγα να πάω Παρίσι τη μεγάλη εβδομάδα που με ρίχνει όσο τίποτα. Θα μπορέσουμε όμως φέτος; :(
Δε μου αρέσουν οι συγκεντρώσεις με τα σόγια, τα τραπεζώματα, τα χαρτιά και το ότι πρέπει να μαι σε holiday mood.
Γι'αυτό παίρνω το παιδάκι μου και αλονίζουμε εκτός οι 2 μας.
Διασκεδάζω με το να προσπαθώ να κρύψω το δώρο του Αγιου Βασίλη και είναι απερίγραπτη η χαρά που μου δίνει η ευγνωμοσύνη που διαβάζω στα μάτια του παιδιού μου.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Φένια μου, όπως "βολεύεται" κανείς και μπράβο στο κουράγιο σου. Όμως δε μου είπες αν θα πάμε το Πάσχα κάπου. Σκόπιμα το άφησες έτσι; (θέλω ν'ακούσω κάτι θετικό...). Συγγνώμη και για το οφ τοπικ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φένια μου, όπως "βολεύεται" κανείς και μπράβο στο κουράγιο σου. Όμως δε μου είπες αν θα πάμε το Πάσχα κάπου. Σκόπιμα το άφησες έτσι; (θέλω ν'ακούσω κάτι θετικό...). Συγγνώμη και για το οφ τοπικ
Δεν απάντησα γιατί το θεωρώ δεδομένο !
Ίσως Κροατία με το παιδί πάλι. Θα δείξει.
Χριστούγεννα πάντως μάλλον δε θα καταφέρω να την πάω κάπου με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θα μείνουμε σπιτάκι μας και δε θα απαντάμε στα τηλέφωνα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Χριστούγεννα πάντως μάλλον δε θα καταφέρω να την πάω κάπου με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θα μείνουμε σπιτάκι μας και δε θα απαντάμε στα τηλέφωνα.
Ετσι, ουτε στον Αη Βασιλη να μην απαντησετε, μπορει με το δωρο να φερνει και κανενα εκτακτο φορο... ποιος ξερει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα