fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Συμφωνώ με το Νορθ και να προσθέσω και την Πολωνία αν σου περισσεύει χρόνος.
Το ίδιο ακριβώς ζω κι εγώ! Τι κι αν προπληρώσαμε αεροπορικά, είσοδο μαντάμ Τισό, θέατρο...τίιιποτα, ακόμη δε το θεωρώ σίγουρο το ταξίδι στο Λονδινάκι Καμιά φορά σκέφτομαι τρελά και εμ το'χω σίγουρο το Λονδίνο εμ σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να πήγαινα Παρίσι που λατρεύω και θα ήθελα να το δω χειμώνα και μάλιστα Χριστούγεννα, γιατί τις 2 φορές που πήγα ήταν καλοκαίρι. Ε και μετά αναρωτιέμαι αν θα έχω δουλειά το χειμώνα και λέω πού πας ρε Καραμήτρο μου θες και Παρίσι; Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και του ΔίΝεΤου!!!Κλασικά αναποφάσιστη (λόγω καταστάσεων όμως αυτή τη φορά): ή Πάτμο, ή Παξούς, ή νότια Γαλλία.
Πολλά εξαρτώνται από τη δόση της τρόικας και το αν θα γίνει στάση πληρωμών στις 16/7
Αλήθεια πόσοι από εσάς μπορείτε να ζείτε έτσι; Έχω αρχίσει να τα παίζω από συνεχές άγχος και αδυναμία οργάνωσης πλάνων..
Τώρα το εντόπισα αυτό το θέμα.. να γράψω κι εγώ με καμάρι ότι για φέτος έχω ΕΛΛΑΔΑ (επιτέλους, κανονικός ήλιος!) Οι είκοσι μέρες άδειας θα μοιραστούν ισόποσα: οι μισές σε Αθήνα, Καρδαμύλη σταθερές αξίες και οι υπόλοιπες μισές στη μία και μοναδική ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ...
Δηλαδή μπορεί να υπάρξει και πιο πέρα;Εγω παλι στο ενδιαμεσο της ατελειωτης ξαπλας στις παραλίες της Κερκυρας,παω Κοπενχαγη σε λιγες μερες,και τελος Ιουνιου Περού-Βολιβια. Για πιο περα οτι προκυψει...
Συνέχισε, αρχίζω να σε λυπάμαι...θελει πολυυυυ ψαξιμο..Ξερεις τι ξενυχτια εχω ριξει εδω μεσα??