Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Φαντάζομαι ρητορική η ερώτησή σου...τι σκατά σας έπιασε με τα τουρ στα Βαλκάνια? :Ρ
εγώ προσθέτω επείσης κι ένα μινι τριπ στην Μπρατισλάβα
Φαντάζομαι ρητορική η ερώτησή σου...τι σκατά σας έπιασε με τα τουρ στα Βαλκάνια? :Ρ
εγώ προσθέτω επείσης κι ένα μινι τριπ στην Μπρατισλάβα
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Κι εγώ επιμένω ελληνικά και θα κινηθώ μεταξύ λίμνης Πλαστήρα 4μερούλες,3 στην Καβάλα,3 στο Γαλαξίδι και 8 μέρες Μάνη.Νιώθω την ανάγκη να στηρίξω την πατρίδα μου αυτό το καλοκαίρι και πιστεύω ότι έκανα καλές επιλογές ξενοδοχείων,σχέση τιμής παροχών.Καλά να περάσουμε όλοι μας,αυτό είναι το σημαντικότερο στις μέρες μας που το άχγος μας έχει καταβάλει ψυχολογικά.Λίγη χαλάρωση ρε παιδιά επιτέλους!!!Τελικά δεν αποφάσισα, αλλά απέρριψα κάποια που προανέφερα! Απέρριψα το να πάω διακοπές εξωτερικό για αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον...θα μείνω Ελλάδα, να υποστηρίξω όσο μπορώ και όπως μπορώ την άσχημη κατάσταση. Όχι, δε θέλω να αφήσω λεφτά στη νότιο Γαλλία τελικά. Ούτε φυσικά σε κάθε "αρπαχτή" ελληνικού νησιού...Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να αποφύγω τις κακοτοπιές και τις υπερχρεώσεις..και ο Θεός βοηθός!
Φίλα μου το Μέτσοβο! Όταν ήμουν μικρή πήγαινα κάθε καλοκαίρι στο Μέτσοβο, λες να έχουμε γνωριστεί?:roll:Eνα 5ημερο στους παξους για να ησυχασω, 2 εβδομαδες με τους γονεις στο σπιτι μας στο Μετσοβο για να δροσιστουμε, και το Σεπτεμβρη 6 μερες Taiwan-Τaipei
Μια εναλλακτική που σκέφτομαι αν δεν πάω στη συναυλία είναι το road trip μέχρι το essen μέσω πράγας από θεσσαλονίκη. Πώς το βλέπετε? Έχετε να μου συστήσετε κάποιο συγκεκριμένο τόπο στη διαδρομή αν τελικά θα κάνω τη διαδρομή?Έχετε να προτείνετε κάτι εξωτερικού low budget όχι πολύ low πάντως. 21/07 και μετά? Σκέφτομαι να κατέβω αθήνα και να το συνδυάσω με συναυλία bon jovi